Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść na Sylwka do obcego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Tak po prostu - pełen spontan. Zamieściłam ogłoszenie z warunkami :). Wybiorę jakiegoś fajnego. Na spacer i do jego mieszkania. Oczywiście poinformuję ludzi, pod jaki adres idę i na początku będę uważać

Gość gość
Mam 23 lata.

Gość wakacje w sacramento
co znaczy pojecie kaucja zwrotna w odniesieniu do czlowieka?

Gość gość
kiepsko...

Gość gość
Aile lat ma ten facet?

Gość gość
Nie desperacja. Ja potrafie isc na impreze, gdzie nie znam ludzi :) nie muszę iść, ale mogę

Gość gość
Zglaszają się tacy koło 30stki, no do 50 to bym nie poszła :P

Gość gość
pchasz się obcemu facetowi do mieszkania? d*************.rstwo?

Gość ciasteczkoo24
Dziewczyno lepiej uważaj! Ja wszystko rozumiem że spontan itd. ale nie znasz faceta, trochę instynktu samozachowawczego! Faceta z którym chce się gdzieś wyjść trzeba najpierw odpowiednio wcześniej poznać. Powodzenia życzę...

Gość gość
A gdzie indziej w taki mroz? Klubów nie lubię. Co, ze w mieszkaniu, to od razu cos musi oznaczac? .. Ładne macie myśli. Poza tym nikomu się na siłę nie pcham, kto odpowiada na ogłoszenie, ten automatycznie to akceptuje, logika.. Ciekawe, czy istnieją jeszcze ludzie, którzy potrafiliby się spotkać i bawić bez podtekstów :|...

Gość gość
Ja chcę sie spotkac jutro do południa, pogadać i zdecydować. A nie, że zapukam do obcych drzwi z butelka szampana Poza tym nie wiem czy znacie statystyki, ale krzywdę kobietom wyrzadzaja najczesciej wielcy koledzy i partnerzy.. Chyba co do każdego potrzeba srodkow ostroznosci, ja bym wziela odpowiednie narzędzia.

Gość gość
Lepiej tego nie rob

Gość gość
jak nie chcesz sie z nim bzykac,, ani nie chcesz byc zgwalcona w nowy rok, to nie idz postradalas zmysly?

Gość gość
Dziewczyno k***a ocknij się, nie żyjesz w wiosce smerfów gdzie wszyscy się kochają i są dla siebie mili tylko na świecie gdzie gwałty i morderstwa są na porządku dziennym, lepiej znajdź mózg bo skończysz zakopana w lesie w nowy rok :/

Gość gość
Mam przez was coraz niższe zdanie o facetach. Koniecznie seks albo gwałt.. O, matko!

Gość gość
Czyli potencjalnie facetów trzeba traktować jak g****icieli albo mordercow? (wiadomo że środki ostrożnosci trzeba zachować, ja akurat dbam o swoje bezpieczenstwo bardziej niz np moje kolezanki, ale tez nie chce zyc w strachu i nieufnosci, az takiej.. A wy jestescie tak przerazeni, jakby co 2 czlowiek potencjalnie byl niebezpieczny), zakoduję sobie.. Ale przykre to. A jakby to była kobieta to pewnie byście nie mówili w taki sposób.

Gość gość
Chyba Ci media mózg wyprały, bo żadne morderstwa ani gwałty nie są na porządku dziennym Niemniej uważam, że nie powinnaś się tak umawiać, lepiej w miejscu publicznym

Gość gość
nie, nie trzeba traktowac facetow jak g****icieli, ale trzeba miec odrobine rozumu, nie byc tlukiem po prostu i nie spotykac sie na noc na 1 czy 2 randke w domu faceta nie mowie ze musi koniecznie cie zg****ic, ALE nie znasz go i nie poznasz go na kawie trzeba sie troszke pospotykac, poznac i dopier pozniej spotkac sie w domu wbrew pozorom na kilku pierwszych randkach mozna sie co nie co dowiedziec o 2 osobie ale tluk zrobi jak chce tylko niech pozniej nie jeczy na forum

Gość gość
Lepiej już spędzić sylwestra na kafe, pogadamy z tobą :)

Gość gość
do dziś na porzadku dzienym nie sa, ale jak tluk idzie do facet do domu na pierwszym spotkaniu, to chyba nie znac faceta i on akurat moze miec nie rowno pod sufitem:)? milego sylwka bez odbioru:)

Gość gość
chcesz dziewczyno spontanu ala zapewniam sylwestra udanego i kulturalnego bo potrzebuje partnerki dalsze info do autorki na gg 7179864 odpisz

Gość gość
siedź w domu głupia babo :D rozumu ty nie masz za grosz

Gość gość
Wiem, o czym mówicie! I nie jestem tłukiem.. Ale też nie do konca się zgadzam z opinią , że da sie poznac czlowieka, niektorzy sie kryja. Ja wyczuwam intencje facetow najczesciej szybko, ale nic wykluczyc nie mozna. Ponawiam pytanie; czy gdyby chodziło o kobiete, tez byscie tak zareagowali? Ps. Ja mam mozliwosc spedzic z kolega (takim 100 proc, ja mu doradzam w sprawie lasek, gadamy na powazne tematy, etc, znamy sie 3 lata), tez w jego mieszkaniu, bo przyjezdza zza granicy, ale z nim to bedzie nuda, nie mam w ogole ochoty:P

Gość gość
ja atorce polcam bezpiecznego sylwestra tak jak napisałem i podałem jej muj nr gg

Gość gość
Lepiej sie umow na imprezie albo w miescie. Jak bedzie ok to i tak wyladujecie u niego :D

Gość gość
A masz w wyobraźni jakiś fajny scenariusz takiego spotkania? Tak jakbyś chciała żeby ono przebiegło?

Gość gość
Ja go wczesniej poznam, az takim hardkorem nie jestem, zeby dopiero w mieszkaniu faceta ujrzec go po raz pierwszy.. Ty od gg, jakie miasto? Idziesz na impreze do znajomych?