Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic gdy dziecko przyklei język do metalu zima,?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam córkę 3 latka i 3 msc.strasznie. jest mega ciekawskim i *****iwy dzieckiem. Wszystko musi sprawdzić spróbować. Obawiam się sytuacji gdy będzie chciała spróbować lodu na bramce lub czegoś podobnego.i przyklei się język? Co wtedy zrobić? Pozdrawiam kasia

Gość gość
Nie wiem czemu te kropeczki może dlatego że piszę z telefonu. Tam napisałam *****iwym dzieckiem:)

Gość gość
Polac chyba ciepla woda.

Oj pamiętam, że jako dziecko tak zrobiłam. Miałam wtedy może 6 czy 7 lat. I w odruchu oderwalam język. Oj jak bolało :) a jaka rada? Trzeba w jakiś sposób ogrzać, nie gorąca woda, bo można narobić więcej szkody, raczej ciepła :)

Gość gość
r/u/ch/l/i/w/y/m tu jest censurowane :D kafe stoi na straży żeby nikt nie pomyślał o r/u/c/h/a/n/i/u o dziecku też nie możesz napisać, że kochasz je/ b/a/rdzo :D

Gość gość
Nasikać. Sprawdzone und potwierdzone.

Gość gość
wiesz czego najp{ierw uczy sie maly eskimos? nie jesc zoltego sniegu

Gość gość
Dokładnie, ciepła woda, bardziej letnia niż gorąca jeśli nie masz wyczucia, ale język i tak będzie odparzony. Na żywo widziałam to tylko raz, ale wtedy młody oderwał sam język od metalu, skóra z języka została na podwórku, wyglądało dość makabrycznie, chłopak nauczył się już raz na zawsze nie lizać metalu no i miał jakiś czas dietę, to co da się przez słomkę wypić, zupy i kisiele... :)

Gość Zbych

Ja bym polewał spirytusem