Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to juz?

Polecane posty

Gość gość

Od wczoraj co chwile chodzę siusiu. Jednak rano, gdy wstałam miałam uczucie jakby coś ze mnie leciało, tak jak przy miesiaczce albo jakbym robiła siusiu, ale tego nie czuła. Gdy poszłam do łazienki cala wkładka była mokra przezroczystym płynem i nie wiem czy to wody czy po prostu popuscilam . Jednak nigdy wcześniej nie miałam problemów z nietrzymaniem moczu, a z drugiej strony nie było tego płynu, aż tak bardzo dużo żeby to były wody. Jednak nie jestem pewna, bo słyszałam ,że wody mogą odchodzić powoli lub od razu , ale taki incydent przytrafil mi się tylko rano i więcej to się nie powtórzyło. Dodam, że jestem w 40 tgc.

Gość gość
Do szpitala. Tam lekarz sprawdzi czy to wody się sączyły. Nie powinnaś czekać tylko odrazu jechać!

Gość gość
Za pewne sączą Ci sie wody. Natychmiast do szpitala.

Gość gość
Co ty p********z. Z talk samego rana piszesz o obrzydliwych rzeczach jakie sie dzieją w twoich majtkach. Ludzie troche prywatności. Porozmawiaj o tym z lekarzem a nie w necie opisujesz. Dobrze ze jeszcze zdj tej wkładki i majtek nie wstawilas nam do oceny. Człowiek bez wstydu. Myślisz ze jak juz ciaza to wszystko ci wolno a pozniej bedzie dziecko w restauracji przeboerac przy jedzących ludziach bo co mamusia wielka. Co sie dzieje z tym światem to brak słów.

Gość gość
Pisze to w dziale ciąża PORÓD macierzyństwo a myślę że nikt inaczej porodu nie przechodzi i nie ma innych objawów. Portal jest po to żeby się dowiedzieć czegoś od osób które to przeszły i myślę że nie jedna dziewczyna która jest w pierwszej ciąży będzie ciekawa co się dzieje i pierwsze co zrobi to zajrzy do internetu i chętnie najpierw poczyta o tych samych objawach , a jeżeli dla Ciebie to takie WAĆ PANI/E obrzydliwe to zmień forum

Gość gość
Ty kobieto jesteś w 40tc, zamiast czytać o objawach porodu powinnaś juz być w szpitalu. Coś się dzieje a ty siedzisz przed komputerem... No sory ale chyba coś źle z tobą. Nie chce cię obrażać ale mówiąc delikatnie to co teraz robisz jest głupie ;o

Gość gość
spokojnie, przecież zaraz nie urodzi:)

Gość gość
Jestem w szpitalu , czekam na lekarza teraz ludzie maja internet w tel . Nie będę pisała co robię i z czego pisze , bo dobrze wiem ze należy jechać do szpitala . Tylko chciałam dowiedzieć się od was czy to wody i wgl czego kolwiek. Dziękuję za pomoc.

Gość gość
No to jak czekasz u lekarza juz to po co nas pytasz?:) zapytaj lekarza:D

Gość gość
Autorko nie przejmuj się. Na kafe 99% odpowiedzi to chamskie i prostackie wypowiedzi.

Gość gość
Rodzisz juz? daj znac

Gość gość
I co autorko ? To były wody ?