Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kratownica metoda cremony naczym to gowno polega

Polecane posty

Gość gość

Wszedzie pokazuja gotowe zrobione a jak ktos chce sie nauczyc to nie ma . Ehh niewiem jak to gowno zaczac bo oczywiscie porypany telefon i kafe tlumiaste niema mozliwosci by wrzucic zdjecie. A kratownica jest pod ukosem podpora stala i ruchoma i obciazona f w 5 miejscach z gory i dwoch z boku.

Gość gość
A musisz tą metodą? Nie możesz inną?

Gość gość
haha, ktos mechanike budowli przerabia :D boze jak sie ciesze ze to g.. juz za mną lata temu. 🖐️

Gość gość
Musze 3 chyba zreszta dwie juz mam przerobione sleczalem nad tym z 14 h i to se chyba po wolnym zrobie jak niebedzie w jakis sensowny sposob to zrobic

Gość gość
A ide odetchnac nachwile heh hociaz przejsc 1 semestr potrzebuje by poznac jakas kobiete nic wiecej tylko ten porabany 1 semestr!

Gość gość
masz tu wyniki z gogla, przejrzalem kilka, tam na dole gdzie w linku masz pdfa albo doca, to są rozwiazane prace od poczatku x https://www.google.pl/search?q=metoda+cremony+krok+po+kroku&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=IuejVLHIDcPiywPGr4CQCw x lata tego nie widzialem, ni cholery bym tego dzis nie zrobił, choc pamietam, ze zasada byla trywialna i szło błyskiem hehe, az mnie ciary przeszły na sam widok powodzenia 🖐️

Gość gość
Dzieki

Gość gość
Naucz sie najpierw pisac studenciku-analfabeto!!!

Gość gość
Szczerze gdzies mam ortografie. Moze kiedys naucze sie jak zdam hehe albo koedys puki co niemam czasu na p*****ly