Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szpanerka z LaMillou,extra wozkiem i

Polecane posty

Gość gość

Idę sobie dzis na spacer z dzieckiem a tam idzie inna matka z gondolą z małym niemowlakiem-świetny wózek miała nie wiem jaka marka ale robił wrażenie.No a w wózku wszystko z LaMillou miała.kocyk podusia muffki do tego dziecko miało czapeczkę tej firmy. Laska tez super ubrana byla z długimi brązowymi włosami po pas. Jak mnie wkurzają takie mamuśki co się popisują swoim statusem dla niemowlaka wszystko najdroższe kupują. Szpan na Maksa

Gość gość
tych włosów też jej zazdrościsz co? może też z la millou miała :D

Gość gość
ja mam koleżanki które groszem nie śmierdzą ale dadzą wszystko żeby kupić se torebke michaela korsa za 1200zł i ciułają ale marka jest

Gość gość
Zazdrość to taka brzydka cecha.

Gość gość
Za twoje nie kupiła, więc siedź cicho.

Gość gość
Stać Ją to kupuje :) gdzie tu widzisz problem?

Gość gość
ZAZDROŚNICAAAAAA

Gość gość
A co cię to interesuje? La millou jest super. Drogie, ale super jakości!

Gość gość
Czyżby reklama?

Gość flakonikperfumik
Po prostu jej zazdrościsz. Ma kobieta kasę to korzysta. Ty jakbyś tyle miała to na pewno nie kupowałabyś dziecku w lumpie, a wózka by też za 200 zł nie miało. Zresztą to się tak wydaje czasem, że ktoś dużo kasy ma, bo w dzisiejszych czasach można żyć przeciętnie, ale tak dzielić pieniądze, że na przyjemności też starcza. Zresztą to takie drogie wszystko nie jest jak się wydaje... Mój 2-latek tez ma kocyk i pieluchy tetrową z La Millou i żyjemy i się nie podniecam... A wózki to ma nawet trzy i też nic nie mówię. To są takie proste rzeczy, żeby dorosłe kobiety tego nie rozumiały... Jak ktoś się uczył w dzieciństwie to teraz ma kasę i przyjemności jak ta kobieta, na wszystko trzeba sobie zapracować. A ja ją całkowicie rozumiem, ma to pokazuje, co będzie chować. Ma pieniądze i stać ją to chce wszystko najlepsze mieć, to normalne. A ty zamiast sama coś zrobić, żeby też Cię było stać, to siedzisz na kafe, gdzie nic nie zdziałasz, i udajesz, że Cię takie kobiety wkurzają. Dziwna jesteś, przyznaj się po prostu, że jej zazdrościsz i zrób coś by żyć jak ona.

Gość gośćrrrr
Moja córka też miała kocyk z LaMilou i wózek mutsy. Podobnie jak wiele innych rzeczy firmowych. No i co z tego. Było mnie na to stać to kupiłam. Czy to coś złego? Lubie ładne porządne rzeczy. Ale na codzień też kupuje w biedronce i lidlu. Nie uważam się za lepszą czy gorszą od tych co wózek mają za 300 zl