Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka a mam powodzenie

Polecane posty

Gość gość

o co chodzi? sama w to nie wierze, codziennie dowiaduję się o kolejnych facetach ktorym się podobam, są bardzo mili, zawsze sie usmiechają, zapraszają na randki...nie rozumiem tego. Przecież to faceci zwracają większą uwagę na wygląd. Dodam, że większosc z nich jest uznawana za atrakcyjnych.

Gość gość
też tak mam, a może wcale nie jesteśmy brzydkie,choć się za takie uważamy?

Gość gość
jakbym miała mały nos bylabym ładna. Ale chyba będę musiała się pogodzić ze starym wielkoludem. Może faceci nie zwracają uwagi na takie szczegoły, a na całokształt? Sama nie wiem. Jestem zaskoczona, ale podoba mi się to :)

Gość gość
jak jesteś uśmiechnięta to zawsze się ktoś znajdzie, powodzenie u facetów to nic takiego, po prostu chcą coś pobzykać, żaden to zaszczyt dla kobiety

Gość gość
pewnie masz rację, ale jednak podnosi to trochę samoocenę kobiety, mimo ,że tak nie powinno być/ Sama miałam straszne kompleksy, nadal mam, a takie mile slowa czy gesty sprawiają, że czuję się choć trochę lepiej.

Gość gość
moze sie po prostu puszczasz?

Gość gość
jak to się mówi czesem lepiej ścisnąć miękki chleb niż czerstwą bułkę

Gość gość
właśnie chodzi o to, że nie. Są to w większości koledzy z pracy, nie ubieram się wyzywająco, nawet nie caluje się z kim popadnie, a co dopiero puszczanie. Spośrod innych kobiet wyrozniam się tylko figurą i własnym stylem. Może to o to chodzi

Gość gość
W takim razie to twoje wyimaginowane kompleksy. Faceci nie zwracają uwagi na brzydule, a juz na pewno nie chcą ich pieprzyć

Gość gość
A ja z innej beczki mam 38 lat a ludzie dają mi 26-28. Szczerze mówiąc to teraz lepiej się sobie podobam niz jak mialam 20 lat

Gość gość
zazdroszczę. Boję się starości. Skoro w wieku dwudziesty-trzydziestu lat wygladam jak g****o, co będzie po 40? mam nadzieje, że padnę szybko

Gość gość
mam nadzieje, że kopnę w kalendarz przed 50.

Gość gość
Autorko, jak to "uznawanych za przystojnych". To tobie ma się ktoś podobać. Pojęcie przystojny wedle ogółu jest względne i nic niewarte.

Gość gość
Podobają mi się, ale co z tego. Nigdy nic z tego nie wynika. Usmiechy, flirt, ewentualnie kilka spotkań i tracę zainteresowanie.

Gość gość
Nawet tak nie myśl. Ja zmienilam kolor włosów, uczesanie, schudłam. Wcześniej borykalam się z tradzikiem a teraz nie ma śladu. Buzie mam gładką, figura zgrabna nawet po urodzeniu dwojki dzieci zero rozstępów (przytylam w ciąży 7kg). Ubieram się modnie i w tym roku zrobilam sobie prezent w postaci wiekszego biustu ;) Kiedys nie myslalam ze będąc w starszym wieku mozna tak wyglądać. Kto wie moze tez za pare lat wyladniejesz? A żyć trzeba jak najdłużej bo zapewne masz dla kogo.