Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to poronienie ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie mi,wydaje mi się że byłam w ciąży. Zaczeło się od tego ze okres mi się spóźniał 3 tygodnie,ogolnie miałam objawy typowe dla ciąży nudności bole pleców i piersi.Lecz ostatnio zaczęłam krwawic ,krew była taka wodnista i towarzyszył temu silny ból brzucha. Miesiączke mam zazwyczaj 3 dni i tak tez było lecz następnego dnia znów zaczęłam krwawic cały czas bolał mnie brzuch as do tego pojawiły się dość duże skrzepy krwi ,niektóre wyglądały jak tkanki coś w tym stylu. Trwa to już 6 dzień maksymalnie miesiączka trwała u mnie 5 dni a krwawienie się nasila .Może któraś z was miała podobny przypadek. Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gość
to przez 3 tyg nie zrobilas testu?? teraz to bhcg moze ci wykazac czy byla ciaza bo bhcg spada przez jakis czas ale szczerze nie rozumiem jak przez 3 tyg mozna nie sprawdzic testem...

Gość gość
Nie jesteśmy lekarzami. Zastanawia mnie tylko fakt, jak można nie zrobić testu ciążowego jak okres spóźnia się aż 3 tygodnie?

Gość gość
zrób test ciążowy teraz, równiez powinien wyjść mimo poronienia

Gość gość
No właśnie, biegnij do apteki po test i będziesz wiedzieć

Gość gość
Po pierwsze zrób test a potem do ginekologa leć.

Gość gość
okres mam nieregularny a w dodatku brałam leki które miały skutki uboczne takie jak nudności wiec myślałam ze to jest przyczyną.

Gość gość
nieregularny czyli jaki? od ilu do ilu dni?

Gość gość
Zrób test a potem do ginekologa, nie można takiego krwawienia zostawić ot tak, to wcale nie musi być poronienie, nikt tu lekarzem nie jest żeby Ci odpowiedzieć dlaczego krwawisz.

Gość gość
Zgadzam się że powinnaś zrobić test a potem niezależnie od wyniku isć bez zwłoki do gina. To nie są żarty.

Gość gość
roznie to bywa od 21 dni nawet do 40 dni lub wiecej

Gość gość
Ty to możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne

Gość gość
Skoro masz takie nieregularne cykle to od kiedy liczysz te 3 tygodnie spóźnienia okresu???

Gość gość
Nie przejmuj się, pewnie cykl Ci się przesunął, nawet jak byłaś w ciązy i poroniłaś to przecież nic się nie dzieje:) poroniłas i koniec - proces nieodwracalny;) chociaż ja myślę że to nie była ciąża jednak