Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sylwester z najblizszymi w domu co przygotowujecie?

Polecane posty

Gość gość

Czy przygotowujecie cos na sylwestra w rodzinnym gronie w domu? Ja mam zamiar upiec 2 ciasta + ciastka i zrobic 2 salatki, tylko dla nas.

Gość gość
Mam się spowiadać publicznie? To moja sprawa.

Gość gość
ciebie nie pytam;-)

Gość gość
popatrze sobie jak inni sie uwijaja tym razem :classic_cool:

Gość gość
Gyros z sałatką, rolada drobiowa nadziewana, karkówka z warzywami. Do tego paleta serów, jakieś wędliny - ogólnie przekąski. Ciast żadnych, jedynie ciasteczka i cukierki. I owoce. Tyle.

Gość gość
Pizza, salatka, sos czosnkowy :)

Gość Milla367
Ja robię pizzę, galaretki, ciastka. Kupiłam ciasto, słodycze, a i jeszcze owoce. To w,zasadzie tyle

Gość gość
cukinia duszona z ziołami i sałatka z żółtym serem i makaronem, owoce, bakalie, z kupionych słodyczy to pierniki w czekoladzie i słone paluszki jako przekąska.

Gość Mi mi ka
Roladki z łososiem i szpinakiem. Sałatki dwie, jedna z łososiem druga z makaronem, jajka faszerowane, deska wędlin i serów, dwa rodzaje śledzi: w śmietanie i w oleju, do tego jeszcze ogórki kiszone, papryka konserwowa, grzybki. Na początku podam zupę cebulowa z grzankami i pieczone podudzia z frytkami i surówka z pekińskiej. Goście jadą do nas kawałek wiec pomyślałam ze przyda sie cos ciepłego. Ciasta zrobiłam dwa, czerwonego kapturka i sernik na kakaowym spodzie. Narobiłam sie ale z przyjemnością :D na codzień mało gotuje a czasem lubie sie w kuchni wyszaleć. ;)

Gość gość
Mimika czy moga bys podac przepis na tego czerwonego kapturka? Bo brzmi ciekawie a nie jadlam nic takiego.

Gość grgwerg
My (mąż, córa i ja) idziemy do moich rodziców. Nie mamy chęci na dużo jedzenia o tej porze więc mama postawi na stole pieczone udka z kurczaka z jakimś pieczywem, wino, potem będzie ciasto. I z głowy.

Gość gość
Zrobiłam koreczki, mamy ciastka, cukierki, chipsy, owoce, dla córki soczek, dla męża i dla mnie piwo 0,0% zamiast szampana bo ja jestem w ciąży, a on bierze antybiotyk :)

Gość gość
Makaron z sosem arabskim z wolowina, pieczone udka, salatka grecka i przekaski chipsy jakies orzeszki i owoce :-) wszystkim szczęśliwego Nowego Roku !!!

Gość gość
Ja szykuję kołdrę i poduszkę. Ewentualnie jeszcze koc.