Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w stanie to zmienić

Polecane posty

Gość gość

Jest koniec roku, więc też go podsumowuję i czuję się bardzo rozczarowana sobą. Po raz kolejny dałam się poznać jako osoba niedowartościowana, nieśmiała i płaczka, która wszystkim się przejmuję, przez co - mam takie wrażenie - zraziłam do siebie nieco ludzi. Jestem strasznie przybita... Czuję, że ludzie już wyrobili sobie na mój temat zdanie i nie jestem w stanie zmienić postrzegania mojej osoby, a tak bardzo bym chciała. :)

Gość gość
A co Cie obchodzi co myslą inni?

Gość gość
Proszę o odpowiedzi. Chcę rozpocząć nowy rok inaczej.

Gość gość
Niestety obchodzi mnie, i to za bardzo. Szczególnie interesuje mnie to, jak postrzegają mnie faceci, a w tym momencie przy kilku z nich czuję się przegrana.

Gość gość
Ktoś coś doradzi?

Gość gość
nie smiem watpic, nie mozesz przeciez podobac sie kazdemu i w kazdym momencie w koncu nie kazda obieta sypia w pelnym rynsztunku bojowym - makijaz, nienaganna fryzura i szpilki na stopach

Gość gość
Wiem, ale zastanawiam się, jak w ogóle zmienić obraz swojej osoby w oczach innych. Nie chcę, by pamiętali mnie taką, jaką jestem aktualnie.

Gość gość
To nie zmieniaj innych, tylko siebie. Najlepiej zacznij od polubienie siebie. Masz na pewno dużo zalet i pokaż innym, że je masz a nie tylko stawiasz siebie na przegranej pozycji. Trochę wiary w siebie:)