Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

top żenada roku na kafe

Polecane posty

Gość gość

Wpisywać!

Gość gość
Jurek Urban w roli Dziewicy :classic_cool:

Gość gość
dns,ledowa,wredna i daga ruda sraga

Gość gość
nudziara co tworzy o "tawredna" posty. Ostatnio nasiliły się jej objawy choroby umysłowej

Gość flakonikperfumik
Dokładnie! Nudziara, która tworzy posty o "TaWredna" - a ja tam widzę, że TaWredna to mądrze umie gadać i mówcie sobie, że ona jest głupia, ja tam tego w niej nie widzę, ma kobieta pojęcie o świecie. Kolejną żenadą jest dns, no zawsze się do tematu musi baba wpieprzyć i nawygadywać bzdur i negatywnych komentarzy. I ostatnia, według mnie, żenada to oczywiście ex_debill, no nie znoszę kobiety, wścibska i też się zawsze wtrącić musi... A nagadać potrafi jak kwoka. To taki odpowiednik dns, ten sam typ.

Gość gość
A nie uważacie że "może przyszła mamusia " jest na 1 miejscu w tej kategorii? Właśnie założyła temat na październik i czuje ze jest w ciąży po raz nie wiem który!

Gość gość
Wszystkie dla których gotowanie i sprzątanie to wyznacznik dojrzałości i priorytet w zyciu

Gość flakonikperfumik
No, rzeczywiście... Też o tym myślałam, zawsze zakłada te same tematy na każdy miesiąc każdego roku i zawsze pisze, ze czuje, iż jest w ciąży. Wkurzające trochę, chociaż nie udzielam się w tych tematach, bo w ciąży nie jestem i w najbliższej przyszłości nie planuję być :).

Gość gość
to co robisz w tym dziale?

Gość exdebill_rzuca okiem
odkrywa nowe, nieznane na kafe dno głupoty

Gość flakonikperfumik
Co robię w tym dziale? Mam dzieci... A to jest dział o ciąży, WYCHOWANIU i MACIERZYŃSTWIE.

flakonikperfumik ❤️ Weź to serce, wyjdź na drogę. I nie pytaj sie "Dlaczego?"...... :D

Gość gość
żenująca to była awantura na "czerwcowych". właściwie to tu właśnie widać jak agresywne i podłe potrafią być kobiety, "słaba płeć"

Gość gość
-Pan arek i wredna - hh29 - sulumira -a z ogólnej to nox

Gość gość
Największa żenada to przeprosiny wrednej na temacie o LIlce.Nieźle się płaszczyła przed Panem Arkiem ,żeby nie zgłaszał sprawy do prokuratury:D

Gość gość
Bo czerwcowe to durne baby były i święty spokój jak ich niema i dob rze kobiety robiły jadąc po nich mądralińskie paniusie z miasta a słoma z butów wystaje :D Ta wyżej to zapewne obrażona czerwcowa mamusia :p paszła do siebie i swoich nawiedzonych koleżaneczek! Uważam że profil o Lilce z bonifatrów był poniżej pasa :-( kosztem biednego dziecka niestety!

Gość starajka12
a co mnie czerwcowe obchodzą 🖐️ dokładnie nic nie wnosły dla mnie nowego ani ciekawego dumne zapyziałe dziwaczki! no wredna dała POPIS z tym tematem o LILCE

Gość OJTAM OJTAM
Arek i Wredna w roli głównej hehe i może przyszła mamusia ;-) A co do czerwcowych to wchodziłam nie raz i jedna wielka rodzina hehe o słabej wiedzy i w dodatku histeryczki które pisały o śluzach,pipkach,i co robią cały dzień w domu hehe jednym słowem lipny serial hehe

Gość gość
Ta co zakłada tematy o wrednej :classic_cool:

Gość gość
Lipny serial ale Oglądałaś mimo że cie nie dotyczył. Na kafe większość to.....

Gość gość
zorjana i jej cycoliny wiszące do kostek :D

Ile to już minęło? 2 miesiące? Wy nadal przeżywacie, a ja nadal wezwania nie dostałam. Coś ci prawnicy kiepsko działają :)

Gość gość
Oj czerwcowe się bronią pisząc z gościa :classic_cool: Lipny to mało powiedziane kochana :D serial kryminalny raczej :-O

Gość gość
Wredna przecież to odrazu było pewne że żadne wezwanie do ciebie nie przyjdzie i ktoś cię poprostu straszył i cisnął z tego pompe więc prosze cię śmiech na sali poprostu. Ja też czytałam czerwcowe wcale mi ich tamatu nie brak a co to do diabła rodzina? Młode i nie doświadczone matki a jedna przez drugą rywalizowała pokazując swoją wiedze na znikomym poziomie. Zachowywały się jak dzieci w przedszkolu i dalej tu siedzą tyle że jak już już ktoś napisał udzielają się z gościa i tyle w temacie .

Gość gość
żona hakera też czeka na polecony buhahaha razem wredną pujdą na kamieniołomy ostatnio rozmśmieszył mnie ktoś pisząc że może przyszła mamusia szuka zaginionego płodu :D

Gość gość
Bo były z******te czerwcowe dlatego je czytałyście!!!

Gość gość
Moze przyszla mamusia siedzi na forum i ma z Was beke, bo lykacie, ze ona tak na powaznie ;)

Gość gość
Że co one były z******te?Ty chyba żartujesz? bogu dzięki że ich już nie ma ale niestety napewno piszą tutaj w ukryciu :-( Ile można było czytać tych wypocin, lubie za to czytać,dns,żone hakera,psychiczną myszelinę,i nawet wredną. Możeprzyszłamamusia też mnie bawi do łez ale pozytywnie