Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystko fajnie tylko sylwek w domu ehh jeszcze

Polecane posty

Gość gość

Sie zdenerwowalem bo brata odwozilem i tam ktos byl z dziewczyna ktora mi sie podobala na studniowce ale mi nie odpisywala potem bo chyba szarpalem w tancui ulomnie pisalem ehh skutecznie mi to zepsulo dzisiejszy wieczor macie jaka dobra muzyke by zapomniec o świecie? Ehh i o kobietach i otym ze nigdy niemialem kobiet nigdy y. Czy ja kiedykolwiek bylem naprawde szczesliwy?

Gość gość
przypomniałem sobie,byłem szczęśliwy gdy wujek Władysław wszedł mi do wanny i wyszorował mnie swoja szczotką od środka

Gość gość
19.43 ehh niszczysz inych

Gość gość
Ehh ciezko jest ale zycie poprostu takie jest jednym sie nieuklada i tyle

Gość gość
Moze kiedys pokpcham i bede szczesliwy moze

Gość gość
Hehe moj ostatni rok samotny rok oho przyjdzie czas co zmieni nas. Z popiolow powstaniemy pojdziemy jak jeden maz jeden noz walczac za wolnosc rok 2015 wita nas swym szalenczym zamyslem kocham was

Gość gość
Witam was rodacy kochani zima zla przyszla spowila nas uwiezila w ciasnych domach zniewolila wszystkich tak jak samotnego czlowieka ten swiat bez milosci bez uniesien kazdy kiedys byl sam jednak jedni wybrani sa szczesliwi i bawia sie tej nocy wiwat nowy rok nowy grzech wiwat radosci i smutku tak by nigdy niezeszliscie z drogi dobra wiwat wolnosc i rownosc wiwat nowy rok

Gość gość
Bum bam bam przyszedl czas sprawdzianu nas czy jestesmy godni tego czasu naszego jedynego czy sie poddamy czy wyciagniemy miecz i zawalczymy bumbabam mija czas ucieka nasz los babam kiedys nadejdzie przepowiedni czas do spelnienia przez nas bum bambam kocham milosci czas ktora rani nas codzien conoc w pelni czy w mroku rani az nas utopi a jesli nie utopi to jest to milosc ktora zmieni nas oo zmieni nas na lepsze da nowa droge nowy czas nowe swiatlo nowa nadzieje bywa ze kazdy musi wycierpiec swój los bo czlowiek to zwykly d**ek bez serca mówiący ze nic niema a sam zeracy tak do syta ze musi srac 3razy zadnia bogaty czlowiek bez serca zapomina onas o ludziach biednych o cierpiacych i umeczonych w imie falszywej wolnosci zguby wspolczesnego czlowieka hopsasa piekla niema zyjmy puki swieci slonce puki mamy matki i synow hopsa piekla niema zyjmy ta nadzieja ze nie bedziemy odpowiadac zasiebie bo jesli sie okaze ze wiara jest to my tez odpowiemy kazdy za wszystkie swe grzechy co do jednego bopsasa bawmy sie hopsasa! Witam was nowy szczesliwy czas 2015 hoho

Gość gość
Bywa taki czas ze mezczyzni niszcza kobiety hoho wszystko dzieki pieknej nowecznosci dzieki nAszej chciwosci dzieki naszemu bezlitosnemu dzoalaniu na czesc diablu hoho bywa ciezko ale wszystko sie da naprawic tylko smierc jost ostatnia nasza kochanka z ktora bedziemy tanczyc nasz ostatni taniec zyciowy nasza luba z kosa będzie nas ciac az nas wyproje do ostatniej krwi hoho nasza wredna kobieta z kosa jak stoba sie tanczy? Raz dwa i trzy tanczmy wkole wszyscy wraz raz dwa trzy tanczmy pukinowy nienastal tanczmy aradosni ze jestesmy mlodzi bez milosci jedni a ini kochani ale taki jest nasz los wybieramy go sami bo nieumiemy walczyć o nasze wolnosci i milosci ojojo bywa ze musi minac czas nadszedl nasz czas godziny dwunastej zaniedluvo przywita nas nowy rok oho witam was kocham was

Gość gość
nie wiem, na czym zasuwasz, ale daj troche :p

Gość gość
Kogo dzambo koko dzambo jedziemy na wozie z rambo haha on ma w rece karabin i usmiech hoho wytluke was wy gnidy hoho jam je rambo rycerz wolnosci hoho mnie niezabijesz bo jestem w filmie hoho jedziemy na wozie z rambo hoho a obok kobieta fajczy papierosa hoho jam je wolna dziewczyna ii robie co mi sie podoba hoho dym idzie i ja katrupi a rambo siedzi patrzy i sie smieje bo jest bezczyny nasz los zalezy od milosci rambo czy chlopa z reka i noga ale bez reki i nogi koko dzambo jedziemy do wolnosci do polski kokodzambo wiwat nowyrok

Gość gość
Ronsia ronsia obciachac ja raz dwa trzy biegac z maczeta ronsia ronsia obciachac ja hoho skonczy sie ten nasz podly masturbacyjny czas hoho maczeta nasz piekny noz hoho obciachac reke nasza raz dwa trzy dziabu dziab i jestesmy wolni hoho widzisz krew tryska z reki hoho ahh ahh wolnosc juz jest nasza nasz podly czas skonczyl sie z ronsia ronsia maczeta uciupala ronsie witam was szalony umilowany nowy rok

Gość gość
Leci leci wiaterek owiewa kazdego znas hoho jam je wiatr niewidac mnie a ja wszystko wiem zagladne tam gdzie wy myslicie zescie sami chocho wiaterek frune tam wsina dal widze kokobiete stoi sobie i patrzy a mnie niewidzi bom wiaterek i wszystko wiem i widze hoho szalony wietrzyk kochany porwie nas raz dwa trzy i odplyniemy wraz z nim na na nowy rok nasz kochany 2015 wiiwat

Gość gość
Siedze sobie na stolku niemam kobity ale czy musze byc stracony ptoz nie ma wolnosc tkwi wemnie moge siedziecbez kobiety bez bol glowy bez starania sie byc poeknym pustym bencwalem. Moge byc wolnym koleszka siedziec sobie w sylwka wolnym koko lubie byc szczesliwym a mi je daje pisanie wierszykow ooo jojo kobiety to sa wadliee bez serca zimne jak lod czasem sie znajdzie cos jak roslina zyjace i dobre ale to koko jedno ziarno w misce ziaren ale rrzeba isc walic twardo wyrzucac badziewie hoho bo jest nasza roslinka przygnieciona hoho mezczyzni uwolnijcie swa roslinke puki oddycha hoho

Gość gość
Czika czika bylem mlody kochalem dzika mendez czika czika oh ah jak ona byla piekna szczupla i ksztaltna jak jabuszko oo ta kobita to moj ideal ten pieprzyk ma super oo dzika mendez ewa hoho bywa piekna dniem i nocą przy ksiezycu jak i nad woda hoho kochani rodacy cieszmy sie bo zyjemy zyjemy i popatrzyc mozemy na gwiazde piekna i zadbana oo niezawsze musimy byc zapomnieni przez swiat badzmy sooba i szukajmy swej dzikkej mendezn ole ole niepitplmy sie stym niebadzmy matolem

Gość gość
Ludzie poprawil mi sie humor ze hej ide film ogladac super jest witsj nowy rok ole :)