Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fajerwerki to przezytek?

Polecane posty

Gość gość

Nie macie takiego wrażenia czasem? Dziwie sie, że ludzie wydaja tyle kasy, zeby kupic jakies pierdzace swiatełka. Kiedys na mnie to robiło wrazenie, ale w dobie rócnych efektow komputerowych, te pierdzac eg****a to sie wydaja juz rozrywka ze sredniowiecza, czy tylko mi?

Gość gość
Ja tak nie uważam chociaż na pewno jest tego coraz mniej ponieważ ludziom dzisiaj wszystko przeszkadza, ale niektórzy lubią pooglądać piękne swiecące kolory na niebie. Ostatnio widziałam pokaz fajerwerków na weselu u znajomej, pokaz był przygotowany przez firmę pirotechniczną Click Pyro&Art

Gość gość
Może jakieś lipne fajerwerki które nie robią wrażenia są mało ciekawym pomysłem na jakaś niespodziankę. Ale dziś mozna kupić naprawdę wszystko i jak się tylko dobrze zastanowić nad odpowiednim połączeniem fajerwerków plus podłożenie dobrej muzyki to moze wyjść arcydzieło na miarę XXI wieku. Ja często oragnizuję aventy na których są pokazy sztycznych ognii, które kupuję tu http://www.fajerwerkigorzow.pl/ bo maja naprawdę wszystko. I zawsze goście sa pod wrażeniem i nie uważają tego za kicz.

Gość gość
A dlaczego miałyby być przeżytkiem? WIadomo, ze nie jest to najnowoczesniejsza atrakcja, ale efektowne nadal cieszą oko. Dlatego właśnie warto je czasem puszczac. my na niektore imprezy kupujemy takie z hurtowni www.pol-expance.pl/ lub zamawiamy cale pokazy podczas organizacji imprez masowych.