Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

PRAWIKI 2014 podsumowanie roku

Polecane posty

W tym roku moje czwarte już podsumowanie, które niestety nie przyniesie wielu nowych informacji i sukcesów naszego grona. Wielu Prawików odeszło z forum, lub pokazywało się bardzo rzadko. Co więcej, z uwagi na słabą aktywności członków, działalność PolPraw-u została zawieszona na czas nieokreślony. Także ten rok, jak i poprzednie, nie przyniósł wielu sukcesów, a może i nawet był gorszy od poprzednich. Chociaż może to wynikać właśnie z bardzo małej ilości Prawików udzielających się na Kafe w minionym już roku. Z drugiej strony kilku zasłużonych przedstawicieli naszego rodu i dawnych wysoko postawionych działaczy PolPraw-u chociaż napisało niewiele postów, to jednak wystarczająco, żeby ocenić ich życie na przestrzeni ostatnich miesięcy.

I tak Offerma, senior rodu, 40-letni prawik nie był widziany od bardzo dawna i o nim nie mogę nic powiedzieć. Podobnie ciężko powiedzieć coś o Tomku z Sopotu, chociaż pewne słuchy mnie doszły, jednak niezwiązane z kobietami, przypuszczam że nadal nie ma kobiety. Podobnie jak Cream, który, jak kilku innych prawików, pokazał się pod koniec roku. Sądzę że prowadzi ustabilizowane życie, chodzi na siłkę i do pracy. Ble Ble nie zmienił nic w kwestii kobiet, uważa że zagadywanie nie ma sensu, bo się im nie podoba, ale trzeba go pochwalić, że zaangażował się w pomoc ubogim i działa w wolontariacie. Ma też problemy zdrowotne, przez co był ostatnio w szpitalu i mało się udzielał na forum. Mama czasem mu wypominała, że nie ma dziewczyny. Życzę mu w nowym roku dużo zdrowia! Darker zjawił się kilka razy i okazało się, że u niego jeśli chodzi o kobiety nic się nie zmieniło, jednak dobrze powodzi mu się zawodowo i finansowo. Ma rzeczy materialne jakich zapragnie i prowadzi hedonistyczny styl życia kupując japońskie komiksy. BSA również można zaliczyć do tej kategorii. Uspokoił się politycznie, nie chce trafić do więzienia, za to dobrze powodzi mu się w pracy, zarabia lepiej i zauważył zwiększone zainteresowanie kobiet, jednak nadal nie umie się z nimi obchodzić (jak i inni). Próbuje też działać w internecie. Planował wybrać się do prostytutki, jednak zarzucił ten pomysł.

Co do mnie, to muszę przyznać, że nie zrobiłem dużego postępu, przed rokiem pisałem, że tylko realny sukces mnie zadowoli, a takiego nie było. Ten rok upłynął pod znakiem Pięknej Aptekarki, którą poznałem w lutym. Wydawało mi się, że wykazywała zainteresowanie, zagadywała, śmiała się, była jednak zaobrączkowana i nie zapytałem jej o numer telefonu. Gdzieś we wrześniu odeszła z apteki i pracuje w innej, nie wiem której. Czasem natknąłem się na Piękną Mężatkę i Piękną Nastolatkę, ale tu bez zmian. W zeszłym roku byłem na 4 randkach internetowych, w tym tylko na jednej, ale za to całkiem udanej. Rozmowa toczyła się płynnie, wszystko było planowo, ale prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie. Nie jest ta dziewczyna w moim typie, do tego ona chyba też się po czasie trochę zniechęciła. Kilka razy zauważyłem, że moja pewność siebie lekko rośnie, i widziałem oznaki zainteresowania od kobiet, ale nie pociągnąłem tego. Na plus mogę zapisać na pewno dwu-dniową wycieczkę do Pragi, na której byłem z nieznanymi mi ludźmi i dałem radę. Byłem też bliski podjęcia pracy, ale nie miałem wyrobionej książeczki sanepidowskiej i jak na razie to się odwlekło. Grałem też dużo w totka, ale bez większej wygranej. Ogólnie spokojny rok, bez większych zmian. Plany na przyszły? Takie same jak roku temu – konkretne efekty. Czy się uda? Okaże się. Ave Dave uaktywnia się co jakiś czas i udowadnia, że się nie zmienił. Często robi sondy, w których pyta co ma zrobić ze swoim życiem. Studiuje i pracuje. Pojechał w tym roku do miasta Perłowej Królewny, gdzie widział kilku jej znajomych i uważa to za znak. Nadal o niej marzy, jednak również spodobała mu się koleżanka z pracy, z którą jednak nie zadziałał i ona zmieniła już miejsce zatrudnienia.

Argen również w kwestii kobiet nie wykonał jakiejś zdecydowanej zmiany, za to dużo pracował, czy chodził na kurs. Jednym słowem, jest to człowiek który żadnej pracy się nie boi, a temat kobiet, jak wielu prawików, uważa za zamknięty, lub zawieszony. Uważa nadal, że jest dla nich niewidzialny. Myślał o przeprowadzce, jest zaangażowanym sympatykiem Nowej Prawicy, jak wielu prawików. Dużym zaskoczeniem dla mnie był chyba jeden post, który w tym roku napisał ostatnio prawik z Opolskiego – yyughiuh, kiedyś wrzucający swoje nagie fotki i zadręczający się kobiecą figurą. Napisał , że już nigdy nie będzie miał normalnego życia nastolatka i ogólnie sprawiał wrażenie przybitego – czyli jak kiedyś. Podobny powrót zaliczył obnażający się prawik, 23 letni już Przemek podpisujący się wulgarnie, który dał znak że żyje i się nie zmienił. To samo można powiedzieć o prawiczku o nicku Ten ostatni niedziel (ostatnio to ostatni niedziel), który pomimo udanego życia zawodowego nadal pogrążony jest w depresji, samotności i wchodzi na kafe napisać jak mu jest źle. Treant Easton, tajemniczy prawiczek też się pokazywał od czasu do czasu, jednak niewiele o nim wiadomo.

Prawiczandra92, dla odmiany był bardzo aktywny na forum, zakładał setki tematów, że chce mieć dziewczynę i dlaczego jej nie ma, znowu nie zdał matury i kilka jego podejść do dziewczyn zakończyło się niepowodzeniem, jednak brawa za odwagę i nie ustawanie w wysiłkach. Bez wątpienia najaktywniejszy Prawik Roku. Specyficznym prawikiem jest nasz spec komputerowy Google94, który co prawda nie miał kobiety, jednak faceci nie są mu obcy. Z drugiej strony czasem wspomina, że podobają mu się przedstawicielki płc***ięknej, jednak nic nie robi, żeby jakąś poznać. Nadal spędza całe noce przed kompem, gdzie konstruuje swoje wynalazki, w dzień śpi i ogólnie prowadzi nocny tryb życia. Jest dobrym kolegą Ble Ble. Wielu prawiczków nie dało w ciągu ostatnich miesięcy znaku życia, nie wiemy co się z nimi dzieje, jednak raczej sukcesu nikt im nie wróży. Ciekawym przypadkiem jest zniknięcie Prawiczka Bez Wiary, który kiedyś sporo pisał, jednak ostatnio nie ma go na kafe w ogóle. Podobnie rzecz ma się z Kapselko, który przepadł jak kamień w wodę. O Korjonosie, Altero (prawiku, który stracił prawictwo) czy BNB pamiętają już tylko najstarsi kafeterianie.

Z naszymi przyjaciółkami też bieda. W miarę regularnie wpada chyba tylko Żelek, która prowadzi życie singielki. Pokazuje się też Zuzanna Amelia, która prowadzi podobne życie. Można tu też wspomnieć o Fikuu Mikuuu, dziewicy, która bardzo przypomina prawika, a najbardziej Prawiczandrę92 w wytrwałości w zakładaniu podobnych tematów. Jej obsesją nadal są bruneci. W tym roku nie zdecydowałem się przyznać nagrody Złotego Prawika, dla prawika, który osiągnął największy postęp z kobietami, bo takiego moim zdaniem niestety nie było, albo był to rzadziej piszący osobnik, którego teraz nie pamiętam. Rok temu dostał ją Draxon, który spotykał się z dziewczyną. Podsumować można to podsumowanie jak co roku – zmian niewiele, zauważalna coraz mniejsza aktywność naszego grona na forum. Generalnie jednak też nie wiedzie się nam gorzej niż kiedyś, jednak lata lecą i wypadałoby rzucić się kiedyś na głębszą wodę i wprowadzić zmiany w życie, bo często zauważam, że jak coś zrobię odważniejszego, to efekty są bardziej pozytywne niż można byłoby się wcześniej spodziewać. I tego nam w nowym roku życzę, parafrazując słowa św.Jana Pawła II – Prawiki, nie lękajcie się!

Blogspot ma Sylwestra chyba i te blogi nie działają, ale tu jest całość.:classic_cool:

Gość gość
bnb to ble ble, nie?

Gość ciapa2
jestem ciapa i chce dołączyć do waszego grona:)

Zapraszamy. :D Nie, BNB to był inny gość - Brzydki Niski Beznadziejny. Szczęśliwego Roku Argen!

Gość ciapa2
też nie bzykam nic jak by co;d

Po co mi kasa,jak nie mam dziewczyny? Po co mi praca jak nie mam dziewczyny? Kurwa, przeliczyłem kasę, trochę tego jest ale na huj mi to? Się wkurwię, to kupię marzenie życia, czyli Ursusa c-45.Kobiety nie zastąpi ale da satysfakcję.Marzę też lokomotywnie parowej.

Gość gość
5 ogromnych sukcesów (w skali ogólnopolskiej i międzynarodowej) zdobytych indywidualnie i utrata ukochanej osoby (trochę z mojej winy). cieszyć się, czy płakać?

Zależy,jak to baba to się cieszyś, baba z wozu, koniom lżej.Baby są jedynie i wyłącznie na huja.

Gość gość
święte słowa

Gość gość
to widocznie jestem inny, bo widziałem w niej osobę, dla której sprzedałbym ostatnią koszulę i wydał wszystkie oszczędności na pierścionek zaręczynowy

gość dziś -I dzisiaj przy mrozach był byś bez koszuli.. Ucz się ucz,my prawiki wiemy że baba to krzyż.

Fajne podsumowanie,prawiki musimy zmienić swoje życie w 2015 roku.Chętne są na BSA?

Gość gość
:D

Gość gość
Ja mogę byc chętna na BSA :D

Gość gość
Tomek z Sopotu już nie jest prawikiem od dawna. Nauczyła go taka jedna, że kobieta to gówno, ścierwo, zwyrodniałe bydle które nie cofnie się przed niczym dla pieniędzy. Trafił dzięki niej do burdeli i kurwy go tam nauczyły, że kobieta to gówno, worek na spermę za pieniądze.

Gość gość
dziewiędziesiąt dwa ale tekst RUCHAĆ :D

Gość gość
bedzie podsumowanie za 2015?