Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniający się okres,

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór. Mam 16 lat. W grudniu dużo się działo - zmarła moja ukochana babcia, miałam wiele ważnych sprawdzianów w szkole. Mam niedoczynność tarczycy. W tym miesiącu miałam najprawdopodobniej grzybicę pochwy (sucha biała wydzielina, swędzenie) teraz mam już tylko zaczerwienienie. Miesiączki do tej pory miałam w miarę regularnę (ok. co 35 dni). Aktualnie okres spóźnia mi się 14 dzień. Miałam już charakterystyczne symptomy: ból piersi, trądzik, skoki nastroju itp... Nie odbywałam nigdy stosunku, w tym miesiącu jedynie "robótki" ręczne. Dbamy o mycie rąk. Chłopak nie spuszcza się na mnie itp.Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Skoro nie oddbywalad nigdy stosunku to jak? :/ boże co za tępaki :/

Gość gość
Czy np istnieje możliwość przeniesienia niewielkiej ilości spermy i czy plemniki przeżyją na ręce przez kilka minut? Skąd to opóźnienie?

Gość gość
Bardzo proszę o pomoc.

Gość gość
O co chodzi z tym czy przeżyją na ręce? :D jeśli nie uprawialas stosunku to nie ma szans na ciaze. No bo niby jak sperma mialaby sie dostać 'do srodka'? :o

Gość gość
Np na rękach...

Gość gość
Nie, nie bedziesz w ciąży jeśli mialas spermę na rękach. Chyba ze taka reke cala oblepiona sobie "tam" wkladalas. To byc moze. ;)