Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dzisiaj porabiacie?

Polecane posty

Gość gość

centra handlowe zamkniete wiec chyba sporo osob jak sie wyspi bedzie mialo problem;-)

Gość gość
na razie obudziłam się, wzięłam apap, wypiłam kawę i byłam nakarmić bezdomne koty nie piłam ani kropli alkoholu a mam ból głowy gigant

Gość gość
Hah, dokladnie. Ja jade do babci w odwiedziny :-D opiernicze sernik wypije herbate malinowa i poslucham zyciowych babci

Gość gość
powiem jak Conrad: " cierpię za miliony..."

Gość gość
Taa a mi dziecko nie da pospać :P Pobudka już godzinę temu. Pewnie pójdziemy na spacer. Później mooże do teściowej pojedziemy, dam jej trochę sałatki bo zrobiłam wczoraj i muszę sama ją jeść :P

Gość gość
uroki posiadania dzieci.....a mąż mi truję dooopę że chce bejbika....nie ma pojęcia o czym mówi...te nieprzespane nocki, brak czasu dla siebie i wieczne marudzenie....sama rozkosz

Gość gość
nie musisz zapakuj w pampersa i wyslij poleconym do Honolulu

Gość gość
Leczę kaca :D

Gość gość
Idziemy we trójkę na spacer a potem jak co roku na noworoczny obiad do restauracji. Sylwestra spędziliśmy w domu, córka poszła spać ok 21 a my mieliśmy maraton filmowy, drinki i super jedzonko. A najwspanialsze jest to ze pół świata ma dziś kaca i umiera a ja się czuje super :)

Gość gość
Leżę w łóżku. Później śniadanie z obiadem. Obejrzę jakiś film i poszperam na allegro. Musze kupić kilka rzeczy.

Gość gość
ja też byłam w domu wczoraj i najlepsze jest to, że nie mam kaca :D

Gość gość1234
Oboje lezymy z zonka w lozku na golaska i sie piescimy jest bardzo przyjemnie i raczej tak bedzie do wieczora :-p

Gość gość
My zjedliśmy późniejsze śniadanie, teraz piję kawę, mąż z dzieciakami buduje coś z lego. Niedługo jedziemy na obiad do mamy, po obiadku kawę wypijemy, pogadamy, może jakiś spacerek i wrócimy na wieczór do domu. A jutro do pracy, dzieci zostają jeszcze w domu.

Gość gość
a my z mężem odsypiamy, bo wczoraj popiliśmy drinków jak mały spał za ścianą TAK! wypiłam 4 mocne drinki i mąż też łooooo patolaaa! wiem, wiem wy nawet nie powąchałyście, bo umiecie się bawić bez alkoholu no i co by beło jakby się co stało łolaboga łoboje rodzice pijaniiiiii! hahaha mnie tam dobrze :D dziecko żyje i my też.

Gość gość
Zastanawiam się czy nie wyrzucić męża z domu

Gość gość
a czemu chcesz go wyrzucić aż tak zabalował? ja tam mojego trochę ochrzaniam dzisiaj :P

Gość gość
My się z mezem wczoraj rano strasznie poklocilismy wiec już 2 dzień się do siebie nie odzywamy. Na szczęście wzial dzieci i wlasnie pojechal do tesciow. :) Mam cale popoludnie dla siebie.