Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydz piersi przestaly bolec czy to zle

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Jestem w 6 tyg ciazy, nie potwierdzona jeszcze przez lekarza, tylko testy i beta pozytywne. Od owulacji caly czas bolaly mnie piersi, a dzis wstalam i zupelnie nic, juz nie bola. Czy to moze oznaczac cos zlego ?

Gość gość
niekoniecznie, mnie tez czasem przestawaly bolec. Jak pytalam lekarza o takie ustapienie objawow to mowila mi ze to nie jest zaden wyznacznik czy ciaza rozwija sie prawidlowo.

Gość gość
Niekoniecznie, a masz inne objawy?

Gość gość
Ja ci powiem ze mi tez ustal bol piersi gdzieś w tej okolicy... A powrocil po 10 tygodniu a teraz szykuje sie do porodu :)

Gość gość
Dziekuje uspokoilyscie mnie ! Z objawow to jedynie nie mam apetytu i jestem strasznie placzliwa, co chwile placze sama nie wiem o co . ;) no i bolaly mnie te piersi, a dzis juz nie bola...wizyte u lekarza mam dopiero za tydzien

Gość gość

Gość gość
Ja sie spotkałam na jednym forum do którego sama należałam z tym że dziewczyna była na początku ciąży tyle że to było coś koło 8 tygodnia i do tego czasu zarodek się jej rozwijał ciąża potwierdzona byla przez lekarza i i też w momencie przestały ją piersi boleć a potem ustąpiła reszta objawów ciaży. rezultat ciąża obumarła. Jednak w twoim przypadku nie musi tak być wiec nie myśl że cię straszę.. ale tak jak piszę powazny problem zaczyna się jak wszystkie objawy ci przechodzą..

Gość gość
mnie w ogole piersi nie bolały, tylko tyle jakby przed miesiaczka, która nie nadeszła, pozniej w ogole

Gość gość
Mnie bolały, w 7 przestały i w nocy poroniłam. Tyle z moich ponad 3 letnich starań. Należy spawdzić poziom progesteronu.

Gość gość
Poronilam niestety.... juz wiem ze to byl symptom poronienia u mnie....Autorka tematu

Gość gość
Przykro mi :/