Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo jasne kreski czy to ciaza

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Staramy sie z mezem o dziecko. 11 dni po owulacji wykonalam test, ktory pokazal druga baardzo jasna kreseczke, ale maz rowniez ja widzial. Nastepne dwa dni rowniez zrobilam testy, kreska dalej byla jasna ale juz lepiej widoczna. 15 dnia po owulacji zrobilam znow test i... byl negatywny. Jutro ide na bete, bo @ brak. Ale czy moge sie ludzic po tym negatywie czy tez moze tamte testy oszukaly :(

Gość gość
ja jestem teraz w drugiej ciąży i za każdym razem testy z apteki wychodzą mi negatywne. Mój lekarz powiedział ze nie ma sensu ich w ogole kupować tylko od razu z krwi robic

Gość gość
A ja myślę, żebyś jeszcze dziś zrobiła test strumieniowy albo jutro rano. Powinien być wiarygodny wynik. Skoro te dwie kreski były to albo kolejny test /negatywny/ był jakiś zepsuty albo wtedy za wcześnie testowałaś i fałszywy wynik.

Gość gość
Dziekuje za odp. Taki mam zamiar, jutro ide na badanie z krwi. Co prawda ciazowych objawow nie mam, ale i na @ sie nie zanosi, wiec zobaczymy. Mozliwe by 3 testy byly z jasnymi kreskami a ten wykonany najpozniej negatywny hmm

Gość gość
Ja tez robiłam przed terminem @ i wyszły dwie kreski nawet betę zdążyłam zrobić a potem okres ciąża biochemiczna nie warto robić przed terminem miesiączki

Gość gość
Dodam ze to byly testy roznych firm, paskowy, plytkowy i strumieniowy. Na kazdym kreska widoczna przeze mnie i meza. No ale ten negatyw.... no nic musze czekac do jutra

Gość gość
@ powinnam miec 27go wiec juz sie spoznia

Gość gość
To nie wiem ale u mnie wychodziły pozytywnie beta pozytywna a po 48 godz spadek i test negatyw

Gość gość
Ale tobie życzę wadliwego testu i pozytywnej bety

Gość gość
U mnie w pierwszej ciąży trzy dni po terminie @ dwie grube kreski. W tej ciąży w dniu spodziewanej @ bladziutka, ledwo widoczna kreska. Na drugi dzień rano też bladziutka kreska. Beta dwa dni po terminie @ potwierdziła ciążę.

Gość gość
Wiem ze moze byc roznie. Ja juz mam coreczke i w pierwszej ciazy zrobilam jeden test, kreski byly mocne wiec nawet nie szlam na bete

Gość zalozycielka tematu gosc
Dostalam @ :/

Gość gość
A poszlas na bete? Ja dzien po zrobieniu testu (pozytywny) tez dostalam baardzo mocnego plamienia, wzielam luteine,choc lekarz kazal sie nie łudzic. Zrobilam bete, byla wysoka, po 48h duuzy przyrost,a teraz jestem w 30.tc. Przeciez w pierwszym trymestrze mozna plamic. Choc nie mowie,ze tak jest w Twoim przypadku. Moze to okres,ale sprawdzic zawsze warto.

Gość gość
Kurcze nie poszlam wlasnie... brzuch mnie troche boli i ogolnie czuje sie okresowo. Na razie malo krwi ale pewnie sie rozkreci.

Gość gość
Nie ma szansy na ciaze, okres jest mega obfity i bolesny... moze to byla biocjemiczna tego sie nie dowiem.