Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka nosi pończochy

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mam problem z moją córką. Jestem samotnym ojcem i nie wiem co z tym zrobić. Moja córka często nosi pończochy do szkoły do znajomych czy na imprezy. Co w połączeniu z krótkimi spódnicami i wystającą koronką jest dla mnie nie stosowne w jej wieku(16 lat). Pomijam już kwestie zimna i ubioru nie stosownego do pogody. Myślałem, że może taka moda, że koleżnki też chodzą i niechcę się wyróżniać ale pokazała mi zdjęcia z sylwestra na których paraduje z wystającą koronką. Na nic moje prośby by zakładała grubsze rajstopy, dłuższe sukienki. Jestem facetem i wiem jak działają pończochy na chłopaków w jej wieku i nie tylko. Nie robie jej jakiejś wielkiej awantury tylko delikatnie zwracam uwagę. Doradźcie mi coś bo bardzo się o nią martwie.

Gość gość
Masz w domu lolitke, W sam raz dla podstarzalych 30 latkow, Ale o jakich imprezach ty mówisz w wieku 16 lat?

Gość gość
w zimie? doopa jej zmarznie z lekka wyjasnij damie ze elegancja elegancja ale babcine barchanowe reformy na mroz daja lepsze rezultaty MIMO WSZYSTKO

Gość gość
Pewnie jestes zbokiem i Ci sie marzy :P

Gość gość
Dlaczego temat o własnej córce założyłeś w dziale życie erotyczne :o zboczeńcu

Gość gość
No bo jak dla mnie pończochy to jak by nie patrzeć bielizna erotyczna nie?

Gość gość
Bielizna na pewno nie dla 16tki

Gość gość
oby jakiś parch ją nie dopadł ! tyle tego chwostu chodzi po świecie delikatnie wytłumacz jej że prowokuje zbyt mocno tym ubiorem płeć przeciwną .. nie powinna sie tak ubierać .. i w dodatku w tak młodym wieku..

Gość gość
jeśli to prowokacja to marna a dziewczyny w tym wieku to raczej już noszą pończochy do wieczorowych sukienek.

Gość Zbyszek z Sobiecina
Ten post jest z 2015 roku kiedy mnialas 16 lat to teraz masz 19 lat jestes juz dorosla kobieta /Prosze ciebie napisz do mnie bo chce sie z toba zaprzyjaznic uwielbiam mlode kobiety ktore chodza w ponczochach . Moj email zbigniew.oryl1@gmail.com

Gość gość
Zbyszek. Szkoda mi ciebie. Piszesz na Berdyczów. Nie rozumiesz nawet tego, że ten temat to fikcja. Założył go jakiś erotoman.

Gość gość
dla mnie chyba prowo. Bo nie jest to raczej temat na forum erotyczne. Gdybyś faktycznie był ojcem troszczącym się o córkę w tym względzie zapytałbyś zupełnie na innym forum - typu dzieci, rodzina. A ty pytasz na forum życie erotyczne - dziwne, prawda?

Gość Zbyszek z Sobiecina
Nastolatki ktore lubicie chodzic w ponczochach prosze was piszcie swoje komentarze odnosnie ponczoch czy do szkoly ubieracie ponczochy na codzien na imprezy dla swoich chlopakow samonosne do pasa w jakich kolorach biale czarne czerwone.

Gość gość
gość 2015.01.01 moze corka Cie prowokuje ? probuje uwiesc ? albo ubiera sie tak bo lubi byc dupcona czesto przez facetow ?

Gość Alek

Panie ktore lubicie ponczochy chodzicie w ponczochach na codzien czy nosicie ponczochy samonosne czy ponczochy do przyoiete do paska prosze was piszcie swoje komentarze odnosnie ponczoch.