Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łąłąłąłąłąąłą

Mój facet ma małego członka i ja to odczuwam

Polecane posty

Gość gość
panowie nie denerwójcie sie i nie wdawajcie w pyskówki bo jak duzy członek to znowu cienki portfel i tak w kółko mały mózg duzo gadki a co druga rozkłapicha i sie przechwala ile ona to tych chu.. nie miała i ze ciasna jest

Gość gość
A od autorki facet ma małego i ona to odczuwa masło maslanne co ty pustaku odczuwasz jak ma małego to albo czujesz albo nie czujesz

Gość gość
A co to 5 partnerów to dużo w wieku 26 lat? bez przesady

Gość gość
smieszni jestescie- jak sobie wyćwiczy mięśnie, to tyle z tego będzie, ze facet bedzie miał super wrażenia, bo będzie sciśniety jak w imadle, a ona z tego będzie miała zdrową dla swych narzadów gimnastykę w trakcie stosunku i tyle. a co do Azjatek, to oni maja tam inną kulturę nastawioną na zaspokajanie mężczyzny, którego potrzeby są w centrum, może dlatego nie narzekają[zreszta skąd wiecie, że nie]. Cała kultura seksu jest nastawiona na dogadzanie facetowi- azjatki np odstawiają niezły cyrk w trakcie stosunku- wiją sie na tych korniszonach jak w padaczce itd- takie obyczaje:D

Gość gość
"A może to Twój pierwszy facet i nie masz porównania.? To chyba normalne że mieści się w zamkniętej dłoni. Widziałam 3 i nie wyobrażam sobie żeby były większe" xx serio nie wyobrażasz sobie? gdzie ty tych facetów dorwałaś? a może masz łapy jak bochny, bo moja zamknięta dłoń ma ok 7 cm- przecież to tragedia. sama troche facetów juz miałam i nigdy nie widzialam penisa takiej wielkości, a ty aż trzech po kolei. a to peszek:D

Gość gość
z 10 cm mikrusem nawet nie da się dojść, więc nie dziwię się autorce

Gość gość
widze ze same profesjonalistki sie wypowiadaja

Gość gość
a co? kolejny zakompleksiony z mikro-kootasem? :D

Gość gość
Współczuje ci mój mąż ma 14cm. Tragedia mały nic go nie czuje ,nie wiedziałam że są inne jak go sobie bralam

Gość gość
To kup sobie sztucznego np na ceneo .pl albo zmien faceta kurde czy to w zyciu najwazniejsze, jest tyle pozycji ze nawet maly moze zadowolic

Gość gość
te co wolą duże i o tym gadają to są sztywne i potrafią tylko leżeć z rozklekotanymi nogami a pozycji w życiu miały 3 !

Gość gość
Mam kochankę i mówi że mam mniejszego niż jej mąż a i tak się ze mną spotyka. Wniosek taki że nie trzeba mieć dyszla. należy używać techniki:-)

Gość gość
lej aż spuchnie

Gość gość
Jak sie prawdziwie kocha to takie rzeczy nie przeszkadzają ale ty nie kochasz i tu jest problem,nie jestes wystarczajaco podniecona,nie jara cię i odczuwasz dyskomfort i tu jest problem ,nie kochasz.