Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romantyczny kusiciel szuka sympatycznej pani.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie piękne panie i przystojni panowie. Długi czas zastanawiałem się, czy założyć ten temat, czy nie spotka się on z krytyką ze strony wszechwiedzących erotomanów - gawędziarzy. Przełamałem się - nowy rok, czas zmienić coś w swoim życiu. Mam 22 lata, jestem od dłuższego czasu wolny i doszedłem do wniosku że chciałbym kogoś poznać. Kim powinna być ta "idealna"? Wymienię kilka cech - i charakteru i wyglądu fizycznego, które szczególnie pobudzają moją wyobraźnię. *piękne oczy - musi mieć tą iskrę w spojrzeniu która pozwoli mi oszaleć na jej punkcie. *oczytana - uwielbiam kobiety, które czytają, myślę że to poniekąd mój fetysz. *nogi - uwielbiam długie nogi - w końcu jestem facetem, co nie? ; -) *aparycja - nie mam w tej kwestii nie wiadomo jakich wymagań, być może znajdę tu kobietę, która swoją urodą uderzy idealnie w moje gusta. *romantyczna - sam po części jestem romantykiem - wino, taniec w deszczu, te sprawy. *lubiąca seks - jestem młodym facetem, kręci mnie dobry seks. Nie chciałbym aby potencjalna partnerka unikała łóżka "bo boli ją główka". Liczę na nadmierną aktywność pań w tym temacie :)

Gość gość
Powodzenia! :)

Gość gość
Co to za aluzja z Kopciuszkiem? Bo nie za bardzo rozumiem.

Gość gość
Skad jesteś kusicielu?

Gość romantycznykusiciel
Mieszkam nad morzem :-)

Gość gość
rybak:-)

Gość gość
polecam się na przyszłość;-)

Gość romantycznykusiciel
Widzę że cisza na forum. Czyżby nie ma żadnej pani? :(

Romantyczny kusicielu, być może to dlatego, że panie również mają wymagania co do błysku w oku i długości różnych części ciała, a oprócz tego, czego Ty od ew. partnerki oczekujesz, nie napisałeś, co reprezentujesz sobą...:-)

Gość gość
Żołnierz romantyczny? Sprzeczność.

Nie mi to oceniać moja droga :) Pomarańczko, w prawym, górnym rogu masz czerwony "x". Bądź łaskaw go nacisnąć, i nie wypowiadać się na tematy, na które nie masz pojęcia. Moja praca nie ma nic wspólnego z moim systemem uczuciowym.

Gość wieseksmirdzoncy
Ale po co romantysm biezesz farelkem z pieca tszepierz w lep i marz co scesz

Gość wieseksmirdzoncy
Ja uwarzam rze karzdy sie morze wypowiedziec no to muwie co lubi moja stara gienka morze sie opiera ale co s tego jak mam farelki i czasami lom to zalerzy gdzie sie wybieram