Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Białe plamy na majtkach dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Mam nietypowy problem. Od jakiegoś czasu oglądam majtki mojej dziewczyny, ponieważ zauważyłem białą, zaschniętą plame na jej majtkach. Robie to już jakiś czas i występują one codziennie(oprócz okresu wtedy jest czysto bo nosi podpaski). Dwa razy zdażyło mi się spotkać świeży, bezwonny, jeszcze nie zaschnięty przezroczysto-biały śluz. Był on podobny do tego co wydziela się podczas podniecenia. Jedynie co mi przychodzi do głowy to: 1) albo masturbuje się i ten śluz poprostu jej wypływa i tu nasuwa mi się pytanie czy ten bezbarwny śluz powstający podczas podniecenia staje się biały po wyschnięciu? 2) jest chora. Czym według was może być to spowodowane? Pozdrawiam i życze szczęśliwego nowego roku

Gość gość
w określone*

Gość gość
jaka gimbaza... boshe swoją drogą kup jej wkładki...

Gość gość
To jest normalne. Jest zdrowa, płodna i tyle. To nie oznacza że się masturbuje tego nie poznasz po majtkach no zależy jak to robi jeśli się zrani to krew lub poci się w trakcie . Możesz wyczuć

Gość gość
Plodna? Ktos tu nadinterpretuje :D Do autora- Kto pyta nie bladzi, ale to sprawdzanie jej majtek normalne nie jest ;) Do tych co przesmiewaja autora pytania- to Wasze komentarze sa niedojrzale

Gość gość
Mieszkamy ze sobą trochę czasu i jakoś tak pewien czas temu rzuciła mi się w oczy plama na majtkach i zacząłem sprawdzać. Przecież nie zapytam w prost co to za śluz. Dzięki, że mnie uspokoiliście. :)

Gość gość
za sex sie bierze dzieciak