Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kareninaaa

boje się nowego roku

Polecane posty

Gość Kareninaaa

cześć wszystkim, potrzebuję się wyżalić. Miałam beznadziejny rok, szczególnie końcówka była straszna. Boję się bardzo nowego, że okaże się jeszcze gorszy. Z jednej strony wierzę, że los powinien się w końcu odmienić i powinno wydarzyć się coś dobrego, z drugiej najchętniej zostałabym w łóżku i przespała kilka tygodni.

Gość jojo1985
ja też miałam fatalny

Gość madgalena
po co żyć???

Gość gość
Tez zawsze na początku NR czuje strach. Co przyniesie. Co o nim powiem za rok. Ale to normalny strach przed nieznanym

Gość gość
Zwłaszcza ze czuje bezsens swojej pracy gdzie mnie wykorzystują i nie doceniają. I chciałabym mieć odwagę by to zmienić. A tkwie jak głupia. A marze o dniu gdy składam wypowiedzenie. I patrze na minę dyr. .

Gość Kareninaaa
ale ja zastanawiam się co jeszcze może spaść mi na głowę. Niby mam nadzieję, że będzie lepiej, że będzie inaczej, ale jednocześnie podświadomie boję się kolejnych katastrof

Gość Kareninaaa
a co Cię w sumie trzyma w tej pracy?

Gość gość
Jeśli ze strachem będziesz oczekiwać złych wydarzeń w 2015 roku to je sobie sprowadzisz. Głowa do góry. Trochę optymizmu i będzie dobrze. Spróbuj myśleć pozytywnie a wszystko ułoży się pod Twoje plany i marzenia.

Gość Kareninaaa
ale starałam się już myśleć optymistycznie, że znajdę lepszą pracę, że nie będę dłużej sama, że zacznie układać się w życiu moich rodziców, a jest coraz gorzej. Jestem sfrustrowana każdym aspektem mojego życia

Gość gość
To ze jest i co miesiac 2100 zl na koncie. Nie jest łatwo z praca. Tej szukałam rok. Zrezygnowac jest łatwo a co potem. Pamiętamto poczucie na bezrobociu . Nie chciałabym do tego wracać. Ten stres ile jeszcze bez pracy, nerwy na rozmowach. Jakoś do czerwca wytrzymam. A jak będą chcieli mi przedłużyć zobaczę. ...

Gość Kareninaaa
a w jakim mieście mieszkasz? doskonale Cię rozumiem, z tym że ja muszę rzucić pracę i szukać nowej bo zarabiam połowę tego co ty, to kpina nie wypłata

Gość gość
Pod Krakowem. Pracuje 7km od domu

Gość Kareninaaa
a czym sie zajmujesz, jeśli mogę zapytać?

Gość gość
W edukacji pracuję:). A Ty co robisz i gdzie?

Gość Kareninaaa
o to właśnie w edukacji chciałabym zacząć pracować, to moje marzenie. Teraz jestem asystentką w agencji reklamowej. Kompletnie nie mój świat + wypłata, która starcza na wynajęcie mieszkania i rachunki. Gdyby nie pieniądze z tłumaczeń i pomoc rodziców nie miałabym na chleb

Gość gość
Mówią ze to my kreujemy rzdczywistosc. Nie pozostaje nic innego jak myśleć pozytywnie i wierzyć że to się spełni. I byle do wiosny. Wtedy wszystko będzie piękniejsze:)

Gość Kareninaaa
właśnie czekam na wiosnę, nie cierpię tego pierwszego kwartału. Tylko boję się też, że życie upływ nie mi na czekaniu na lepsze. A poza pracą układa Ci się w życiu?

Gość gość
Nie. Moje Życie To Tylko prac a.mieszkam z rodzicami. Nie mam chłopaka. A o wiek nie pytaj. W tym roku 30

Gość Kareninaaa
rozumiem. Od dawna jestes sama?