Gość ola gość Napisano Styczeń 1, 2015 Od razu mówię, że nie wiem czy w dobrym dziale umieściłam ten temat . Pytanie głównie kieruje do dziewczyn które mają siostry. I poruszam w nim temat nagości. Zacznę od początku. Mam siostrę bliźniaczkę, mamy po 18 lat. Mamy wspólny pokój. Moja siostra bez żadnego skrępowania rozbiera się przede mną i paraduje z nagim tyłkiem. Myślałam, że to z czasem minie ale nie minęło. Na pytanie czy się nie wstydzi odpowiada że jesteśmy bliźniaczkami i wyglądamy tak samo i nie widzi powody by wstydzić się swojej rodzonej siostry. Za to w obecności mamy nigdy się nie rozbiera. A jak jesteśmy same to potrafi rozebrać się w pokoju iść przez cały dom do łazienki, wrócić nago po kąpieli i wcale nie śpiesznie ubrać się w pokoju. Ja jakoś nie czuje potrzeby paradowania nago przed siostrą i gdy zdarzyło mi się raz czy dwa byłam bardzo skrępowana. Czy uważacie to za normalne? Nie chcę mówić o tym rodzicom, no bo po co, tylko chcę się dowiedzieć jak wygląda strefa nagości w stosunku do waszych sióstr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach