Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd na ferie

Polecane posty

Gość gość

hej, szukam towarzyszki/towarzyszek w wieku 17-20 lat na wyjazd za granice ( Szwecja lub Włochy ale niekoniecznie) w dniach 16 lutego - 1 marca najlepiej na tydzień. Klaudia, 17/18 lat

Gość anadekos
Tutaj jedzie nasze dziecko - http://www.zielonapolana.com.pl/dla_szkol.php To wyjazd szkolny, miejsce przez nas osobiście zweryfikowane podczas wspólnego wyjazdu rok temu. Mają mieć zajęcia sportowe, zwiedzenie okolicy, zabawy wieczorne. Program długi, jedzenie smaczne i po prostu wiem, że synowi będzie tam dobrze.

Gość gość
a ja jade w góry do Jastrzębiej Góry

Gość wiktoria741
A my ruszamy na Poznań :D Znaleźliśmy na http://nest.poznan.pl/ nocleg za 80 złotych od osoby bardzo blisko centrum i chcemy się tam zatrzymać. Jedziemy najprawdopodobniej na początku marca na tydzień. Mamy już ustalony plan zwiedzania na kazdy dzień i pozytywne nastawienie :D

Gość gość
Nie szukaj kolezanek na wyjazdy na anonimowych forach bo jeszcze sie zgłosi ktoś kto może ci zrobić krzywde! Lepiej jedź z mama albo kolezanka a jesli was nie stac to jedźcie do jakichs tanszych miast np Rzeszowa (w hotelu Ferdynand jest dosc tanio jak na taki standard).

Gość gość
I rodzice CI pozwalają? Jezu. Z resztą, my z całą rodziną lecimy do Grecji, ale jeszcze dwa czy trzy dni zostaniemy w Warszawie, bo Tata coś tam poczytał o takim hotelu Rialto, i chce zobaczyć czy te pokoje są rzeczywiście takie super (nie wiem, w jakimś tam specjalnym stylu są zrobione czy coś).

Gość gość
Ostatnio patrzyłam na stronę www.ctravel.pl i widziałam że szykuje się konkretny wypad podczas ferii. Chyba jutro zarezerwuje już sobie miejsce.

Gość gość
Zakopane, góry, dla mnie zawsze najlepszy kierunek, od lat.