Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jan1980

samotne matki "lecą" na mnie

Polecane posty

Witam mam na imię Janek i mam do was pytanie, co sprawia, że samotne matki tak bardzo interesują się moją osobą? Kobiety poznawałem w naprawdę różnych miejscach i jakoś te dzieciate lgną do mnie, o co w tym wszystkim chodzi.

Gość Sylwia2828
a to chyba te matki powinienes zapytac, skad my mamy wiedziec? nie znamy cie

Gość gość
Pewnie jesteś spokojny. Po wyszaleniu się z niewiadomo iloma facetami, na stare lata właśnie tego szukają kobiety. Spokojnego faceta.

Gość gość
gość dziś Pewnie jesteś spokojny. Po wyszaleniu się z niewiadomo iloma facetami, na stare lata właśnie tego szukają kobiety. Spokojnego faceta. x Wyjęłaś/ wyjąłeś mi to z ust. :( Niestety autorze mam podobnie i jestem tego świadom dlaczego to robią. Jestem spokojnym, bez nałogowym, kulturalnym, rodzinnym facetem i do prawie 30 nie miałem praktycznie powodzenia a teraz mam takie branie, że szok ale jak się okazuje dzieciate. Kilkakrotnie były to panny, z którymi umawiałem się wcześniej i dawały mi kosza bo byłem spokojny i nie piłem a teraz nagle im to imponuje :P Sory gregory ale takich gierek to nie lubię

Gość Boston1000
Samotna matka nie jest zła tylko trzeba mieć ich kilka, bo ta ma focha , ta okres. Jedna się obrazi, to grzmocisz drugą, potem trzecią, a międzyczasię ta pierwsza już się uspokoiła i można ją zapinać.

Gość gość
Szukają przykładnego ojca dla swojego dziecka. Jesteś trafionym kandydatem dla nich. Aczkolwiek ja z takimi utrzymuję relacje czysto koleżeńskie, jak one ze mna kilka lat wczesniej :p

Gość gość
Mój partner też ma cholerne branie u samotnych matek. Jest po rozwodzie, ze mną w związku od kilku lat. Ma dziecko z ex żoną, opieka pół na pół. My też mamy dziecko. Partner jest spokojnym, rodzinnym facetem, który uwielbia swoje dzieci i zajmuje się nimi fantastycznie. Potrafi dyskutować na temat pieluch, kosmetyków dla dzieci, przepisów na zupki, doradzić co zarobić jak kolka, ząbki wchodzą itp. I samotne mamusie zapatrzone w niego jak w tęczę. Do tego stopnia, że musiał zlikwidować konto na FB, bo każdą luźną rozmowę traktowały jak zaproszenie do łóżka i po kilku rozmowach pisały do niego jak go kochają, a do mnie wiadomości że mam przestać się go czepiać i odejść. Desperatki jakieś zidiociałe. Czytałam te rozmowy. Zero flirtu z jego strony, normalna rozmowa i ewentualnie jak się mu wypłakiwały to je pocieszał że są wartościowe i na pewno sobie poukładają życie. Jedna napisała że to niemożliwe żeby mu ze mną było dobrze skoro tyle czasu poświęcił na rozmowy z nią. A on ze współczucia z nią gadał, bo w jakimś dołku była i chciał jej pomóc, taki typ. Te kobiety są przerażone że zostaną same i łapią za każdego faceta który okaże im chociaż trochę uwagi. Nieważne jak wygląda, jaki jest i czy wolny czy zajęty.

Gość gość
wlasnie ja poznalem taka z dzieckiem ładna jest i mądra ale nie wiem czy sie angażować nie jestem pewny czy dam rade a skrzywdzic tez jej nie chce

Gość Boston100
ja też nie chciałem nigdy nikogo skrzywdzić i kwiczę teraz koło 40 z ręką w nocniku. Trzeba brak jak daje, byle bachora nie zrobić.

Ja spokojny i ułożony trochę to do mnie nie pasuję, może mam trochę zahamowań na imprezach nie lubię wszystkich kobiet bezczelnie obmacywać, odnoszę się do nich z szacunkiem, słyszę często, że jestem szarmancki, ale no bez przesady.

Gość gość
może leca bo jesteś dobrze finansowo ustawiony ?

Gość gość
to to samotne matki na wszystko leca bo sa zdesperowane

Gość gość
Boston, ty z reka w nocniku czy w majtkach raczej?

Gość gość
tak, samotne matki desperatki lecą na wszystko, nawet na zajętych facetów

Gość gość
Przerażające jest to w jaki sposob piszecie o samotnych matkach. Sama jestem jedną z nich z 3 dzieci. I to z własnego wyboru a ni dlatego, że zostałam porzucona. Nie jestem desperatką która szuka ojca dla dzieci, gdyż ojca one posiadają. Poza tym sama jestem w stanie dzieci i utrzymać i wychować. Od prawie 3 lat jestem sama i nie zamierzam tego zmieniać -przynajmniej na razie. Od roku mam kochanka 5 lat młodszego od siebie który świetnie spełnia swoją rolę, ale trzymam go na dystans od swojej rodziny bo tak mi jest wygodniej. Na tym etapie życia nie chcę się angażować w nowy związek. Czasami wygląda to właśnie tak. Nie wszystkie samotne matki to zdesperowane kobiety na siłę szukające nowego męża.

Gość gość
a wystarczylo kochankowi zalozyc gumke

Większość samotnych matek to rozlazłe nadważone fleje z ogromną dozą roszczeń wobec świata i kolejnych facetów, nie dopuszczających do siebie informacji że źle wybrały swojego lumpo-królewicza (ojca bachorów)

Gość gość
Lecą na kasę.

Gość gość
dziś jak ty masz kochanka ściero to faktycznie nie jesteś zdesperowana:D

gość dziś -Ona wie że nikt się z nią już nie zwiąże, dlatego też bierze to, co jeszcze może być, czyli ktoś z litości ją przebolcuje, to jeszcze jedyna rzecz, którą facet może jej zaproponować.

Gość gość
Szukają naiwniaka.

Gość gość
DESPERATKI

Gość Maron
pojechaliscie po tych samotnych matkach jak po scierkach, teraz nie wiem czy brac czy nie , nie patrze na opinie ludzi ale wiem ze za plecami beda gadac ze oo wział sobie desperatke i takie tam, w większości wypadkach to facet rzucił taka własnie dziewczyne która zaszła w ciąże i co o nich juz sie nikt nie wypowie ze to lamusy którzy stchórzyli, c***y bez ambicji bo dziecko w drodze,

Gość gość
daj spokój - jeżeli podoba Ci się kobieta i wiesz, że będziesz sobie potrafił ułożyc z nią życie (jako mąż lub tylko kochanek) to dobrze. Kobieta samotna z dzieckiem ma takie same potrzeby jak samotna bez dziecka, więc na gruncie seksu powinno byc ok, jak się dobierzecie. Na pewno musisz miec na uwadze, że dla kobiety z dzieckiem najważniejsze jest dziecko, więc myślę, że nie ma problemu, żeby rozwinąc znajomośc na partnerskich warunkach bez konieczności brania odpowiedzialności za dziecko. To kwestia do dogadania i ułożenia. Kobiety z różnych powodów zostają same - okres macierzyństwa dla partnerów jest często bardzo trudny i zdarza się, że mężczyzna nie wytrzymuje psychicznie i odchodzi do innej, albo po prostu nie jest dojrzały na wychowanie dziecka. Trochę przykro to czytac Panowie, co tu wypisujecie.

Gość gość
Wykorzystaj i rzuć, samotne są do tego przyzwyczajone

Gość gość
Kieruj sie rozumem a nie sercem. Serce gubi, rozum nie.