Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Panów...Paluszek w tyłeczku?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do Facetów , których partnerki podczas robienia lodzika wsadzaja palce w tylek tzn. pieszcza analnie. Czy to fajne i przyjemne dla was uczucie ? Chce spróbować tego z moim partnerem , ale on ma lekkie opory, mówi że to jest pedalskie. I nie wiem jak go tego namówić i jak sie do tego zabrac.Proszę o odpowiedzi tych którzy tego doświadczyli i mają coś ciekawego to powiedzenia , jeżeli to kiepskie doznania dla was to sobie odpuszcze :-)

Gość onnn82
Moja zona czasen tak mi robi przy lodziku mmmmm spust super... pewnie nie kazdemu sie to podoba. Jak on nie chce to nic na sile trzeba to robic delikatnie z wyczuciem

Gość gość
bardzo to lubie tylko musi byc delikatnie bez ostrych paznokci

Gość gość x
S********j ty j****y zboczeńcu

Gość gość
Hmmm czyli można mieć jednak jakąś z tego przyjemność.. chyba jednak spróbujemy , bo gdzieś juz czytałam ,że nie którym to sprawia dużą przyjemność. Jednak chce to dobrze zrobić by go nie zniechęcić

Gość gość
Hehhhh ....widzę że tu niczego ciekawego się dowiedzieć nie można :-)spytać o palec a tu wciskaja juz całe ręce. Prosiłam o odp. facetów którzy tego próbowali. Jak by to facet założył temat czy kobiecie podczas minetki sprawia przyjemność taka zabawa to sami spece dawali by tu złote rady... wasze złośliwości i tak mnie nie zniechęca :-D mam nadzieję że znajdą się osoby które mają coś ciekawego do powiedzenia.

Gość gość
robilam cos takiego z moim facetem. on sie zgodzil chyba dlatego, ze ja nalegalam:) nadal ma opory, chociaz zdarza nam sie uprawiac seks analny czy on bawi sie moja druga dziurka. jak ja chce go tak popiescic to juz nie bardzo. pamietaj o nawilzeniu.

Gość gość
hej! ja to robilam jednemu, bylismy dlugo razem, ok 5 lat i jakos tak spontanicznie wyszlo, po prostu na sporo sobie pozwalalismy i nie bylo w tym nic dziwnego. Np kiedy on delikatnie zaczal dotykac mojego tylka, nie protestowalam, potem mocniej, az wlozyl palec do srodka. wszystko zalezalo od mojego sprzeciwu lub jego braku. Tak samo bylo z nim. Uprawialismy seks oralny, lizalam mu jajeczka, i tak poiedzmy, jezyk schodzil mi coraz nizej, on nic nie mowil, wiec szlo dalej, potem palcem masowalam jego dziurke itd. oczywiscie wszystko bardzo delikatnie aby mial czas sie sprzeciwic, bo generalnie o ty nie rozmawialismy. W sumie nie spodziewalam sie, ze mu sie to moze nie tyle, ze nie spodoba, ale wlasnie uzna to za pedalskie, bedzie mial opory itp. Ale bardzo mu sie spodobalo...ba! mowil ze takiego orgazmu podczas fellatio jeszcze nie mial. Takze wydaje mi sie, ze to kwestia zaufania, wyluzowania, spontanicznosci tez, mozesz probowac, najpioerw piescic okolice ,nie od razu jeeeb i wsadzic,bo to na pewno nie edzie przyjemne. Zobaczsz jak reaguje, jak nie, to nie...to jego tylek, jego odczucia...

Gość gość
Faceci nają gruczoł prostaty, pobieranie spermy do badań odbywa się nue przez onanizowanie tylko przez masaż gruczołu prostaty, powoduje to mimowolne uwolnienue spermy..bez wytrysku w sumue, tylko musisz ten gruczoł namacać nsjpierw,( gdzieś 5 od wejścia do o***tu..jak go znajdziesz to sama się zorientujesz bo sperma zacznie wyciekać...taka czyściutka bez zbędnego ejakulantu.

Gość gość
Dzięki. Ooo na takie odpowiedźi właśnie czekałam:-) jesteśmy długo razem i chciałam spróbowac czegos nowego, mam zamiar się do tego zabrać delikatnie tak jak koleżanka wyżej napisała

Gość marchewkaewka
Zap*****l mu odrazu ostro jakieś wielkie ordynarne dildo oni to lubią :)