Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależnienie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem uzalezniony od duszenia flaka. Pocieszam arnolda minimum 12 razy dziennie mniej wiecej co godzine musze czasem cześciej. Już odchodzi skóra z kaktusa ale i tak mam nadal ochote... Jak sobie z tym radzic??/

Gość marek_kato
A ile masz lat? To pewnie hormony, jak byłem młody to też mi się zdarzało czesto cofać bułgara hehe. Teraz sie w żonke spuszczam raz dziennie i jest ok

Gość gość
Ja mam 20 lat i czesze psa srednio 6 razy dziennie

Gość gość
Biedny piesek ,do TOZu trza cie podac za maltretowanie sierciucha. Sam czesz sie 6 razy dziennie !!!!!

Gość gość
Tu chodzi o obieranie parówki.... Wiesz walenie konia a nie czesanie prawdziwego psa

Gość gość
Ty walisz konia ,jak mozesz to robic ,to TOZu trzeba cb podac! Czlowieku jak mozna walic konia !!!czesac 6 razy psa az wylysieje.O matko ,ogarnij sie !!!!!!!

Gość gość
Tu chodzi o to że straszę węża 6 razy dziennie.. nie krzywdze zadnych zwierząt

Gość gość
O cholerka to weza straszysz ,do Tozu po raz trzeci.A wiesz ze wąz moze nabyc przez cb nerwicę.???? Moze wyzywaj sie na szafie albo cos w tym stylu.Jestes chory że krzywdzisz te biedne zwierzeta ? Moze do psychologa pojdziesz? Serio pytam ,bo to straszne co wypisyjesz z tym maltretowaniem konia :'(

Gość gość
no niema tao jak zwalić kuca co nie

Gość gość
Ale ja ich nie krzywdzę !!!! Nawet żadnych nie mam... Po prostu duszę gąsiora 6 razy dziennie...

Gość gość
Strasznie mi szkoda tych zwierzat dlatego wystosuwuje apel do Cb.Nie podam cb do TOZu ale przestan sie znecac nad nimi.Moze zacznij walic piescią w szafe .Szafy nie boli przeciez bo nie zyje. Dobranoc.

Gość gość
Oj tego kuca tez boli.Apel do Cb ,tez zaprzestań.Po co robic zwierzetam krzywdę ,co one biedaczki winne ? No co ? Nic ,prawda. Dobranoc