Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serotka

gdzie kupić ŁADNE skarpetki z ABS powyżej 18 mcy

Polecane posty

Gość serotka

Przetrząsnęłam allegro i internet. Wszędzie różowe misie na tle zielonkawych paseczków i inna pstrokacizna. W ogóle prawie nie ma jednobarwnych skarpetek, bez aplikacji... Ewentualnie białe, ale inne kolory? Chcę po prostu ładnie ubierać moja córeczkę... W moim odczuciu 95% skarpetek i rajstopek jest paskudnych! Zakładając małej dajmy na to sukienkę w kwiatki, staram sie jej dobrać gładkie body pod spód i gładkie rajstopki, skarpetki, no ale kupić te dodatki to po prostu jakas masakra... Czy są tu mamy kierujące się podobnym wyczuciem stylu jak moje, które mogłyby podpowiedzieć mi, gdzie robić zakupy?

Gość gość
W Lumpeksie z twoim wyczuciem stylu...

Gość flakonikperfumik
Takie dodatki jak wymienisz i w takim właśnie stylu znajdziesz na 100% w H&M. Są tam śliczne jedno barwne skarpetki, body, rajstopki, bluzeczki... No zawsze tam takie są, to po prostu podstawowa kolekcja. I ceny nie są wygórowane, bo rajstopki, bluzeczki, body zazwyczaj są pakowane po dwie, trzy sztuki i kosztuje to około 40 zł taki zestaw. A pakowane są kolory pudrowy róż - biel - błękit i inne kolorki pudrowe, ale beżowe, granatowe i czarne tez są. Na pewno ci się spodoba, bo to taka podstawowa kolekcja basic. Znajdziesz na 100% :), tam takie różności są i kapcie i materiałowe delikatne opaseczki dla księżniczki też są i na pewno nie pstrokate, bo H&M ma wyczucie stylu :).