Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to wredne ze na sympatii mozna wyslac tylko jedna wiadomosc za darmo

Polecane posty

Gość gość

dziennie

Gość gość
jak ja mam z nimi rozmawiac wszystkimi? i zeby nie bylo, zdjecie samej twarzy, wymagania bardzo powsciagliwe, skromne, a co nie wejde, to tam szalenstwo... ;)

Gość gość i już
jedna to i tak za wiele.jeszcze ci się uleje tym szaleństwem.banda kretynów,zboków i impotentów.

Gość gość
aj nie wiem, mam nadzieje, ze jest ktos fajny, zaprosil mnie na fb, mamy wspolnych znajomych jak widac, jest przystojny, ma wpisane wartosci do moich ;) no nie wiem, troche sie obawiam, ale on akurat mi sie spodobal... niemniej jednak dzis w nocy jakis typ napisal, ze wali do mojego zdjecia, hehehehe

Gość gość i już
no własnie...zboki i tyle.kłamczuchy i bajkopisarze.Byłam na tym portalu niezbyt długo ale doswiadczenia mam bardzo nieciekawe.jak nie bezrobotny golas,to palant z małym fiutkiem.albo megaloman albo prostak i cham.zwiewaj stamtąd i rozejrzyj się wokół siebie.ja zmarnowałam kilka miesięcy dla feceta,który leciał na kilka (kilkanascie ?) frontów.przypadkowo trafiłam na ostrzeżenie w necie i okazało się,ze ten mój jedyny,wyśniony, siedzi już lata na sympatii,zmieniając tylko nicki,a przez jego łóżko łóżko przewinęło się w tym czasie więcej lasek niż w afrykańskich szpitalach podczas epidemii eboli.pocieszeniem niech bedzie to,że szukamy w wirtualnym świecie a tymczasem świat realny szykuje dla nas całkiem ładne niespodzianki.ja ją właśnie dostałam a o sympatii staram się zapomnieć jak o koszmarnym śnie.radzę się więc zbytnio nie ekscytować...

Gość gość
mnie ktos nie chcial w realu i dlatego zdecydowalam sie na ta sympatie, jestem nolajfem, nie mam okazji nikogo normalnie poznac, chyba, ze studenta - problem w tym, ze dla studentow jestem nauczycielka... bede ostrozna, bede, moze akurat, ale nie wierze... ten koles wydaje sie ok, mamy wspolnych znajomych, moze... na lozko i tak nie ma co liczyc, moze doczeka sie za rok, jak bedzie zabiegal i okaze sie uczciwy, a jak nie to nie

Gość gość i już
wyjątki się zdarzają :) obyś ty się okazała tego przykładem. szczęścia i powodzenia życzę z całego serca. (odpukuję od razu w niemalowane ) no i...oderwij się czasem od kompa :)

Gość gość
przeciez możesz wykupic abonament i to ograniczenie znika :)