Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seksundo

Ciśnienie na starszą doświadczoną Kobietę

Polecane posty

Gość Seksundo
Decyzja podjęta! Jutro atatk na 38 :) Zapowiada się Ciekawie :)

Gość gość
Napisz jak poszło

Gość Seksundo
Ludzie.... Jestem w niebie, od godziny 12 jeszcze mi się trzęsą nogi i nie wiem czy w ogóle zaspie dzisiaj... jestem wyczerpany rozkoszą!!! Nie mogę przestać myśleć to tym jak mi było z***biście dzisiaj nidgy czegoś takiego nie doświadczyłem... Dojrzała kobieta to smak zapach nieziemskie doświadczenie i cudowne ciało... Mógł bym pisać do wieczora jak mi było cudownie...Szok! polecam każdemu i już planuję następny wypad!

Gość gość
Anal też był?

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gość
mmm, to bylo do przewidzenia, ze bedzie ci dobrze:), takie juz jestesmy, a raczej wiekszosc z nas:)

Gość gość
Synek po pierwsze zerwij z dziewczyną za nim wezmiesz sie za inną kobiete. Na razie sfrajerzyles sie :o

Gość Seksundo
Ludzie na razie nie mogę o tym przestać myśleć... Wszystkie dziewczyny, które miałem wcześniej to zero porównania... Dziś miałem wszystko bez marudzenia dosłownie wszystko a ile się nauczyłem nie wiedziałem ze niektóre pozycje mogą pozostać w pamięci i dać taką przyjemność... Co do kobiety piękna mmmm cały czas mi stoi bo nie mogę przestać o tym myłseć. A wieć co jest najlepsze że mogliśmy szczerze porozmawiać po tym wszystkim i mialem odczucie że ja też zrobiłem dobre wrażenie :) Mega satysfsakcja :)

Gość gość
dobrze zaszalales jak sie podobalo szalej dalej!

Gość gość
gdzie to robiliście?

Gość gość
Mozesz zdradzić te pozycje,wypróbuje z kochankiem,podziel się doświadczeniem.

Gość gość
Na starej piczy młody chvj sie ćwiczy

Gość bylemZstarsza
Gratuluje, zdobywaj szyty. Mam 24 lata i na portalu pewnym zagadalem do 41- lati, samotna, szczupla, zadbana, średni biust i ten skromne pośladki. Pisalismy ogolnie najpierw portal a po ok dwóch miesiącach dalismy sobie nr lecz nadal pisalismy na portalu, z czasem zaczol się temat sex-u co jak kto lubi ogólnie z kultura lecz konkretnie. Az zaczelo się pisanie żeby się spotkać poznać, przy czym juz ciśnienie mialem fantazji jak i również ona wyrażająco dając mi do wiadomości ze chce się przytulic buzika dostac co odwzajemnialem. Spotkalismy sie , spacer mila rozmowa i poszlismy do niej. Milo cieplo na spokojnie herbatka gadu gadu tv w kacu ją przytulilem i doszlo do pocalunku. Dlektanie czule ale stanowczo. Usiadla na mnie i poplynelismy z dotykiem rozkosza cial przy czym posladkami jezdzila. Kochalismy się konkretnie, ja bylem w niebie a ona w niebie i w 7niebie eufofi. Bylo delikatnie stanowczo i ostro z tym ze odleciala parę razy, ani ja ani ona nie przypuszczalismy ze może być tak z***biscie. Dalem jej i sobie wzajemności rozmów o sexie. Gdzie potem pisala ze warto bylo ze możemy jeszcze raz. To byl drugi raz przy ktory pokazala mi jaka ma chec konkretna na mlodego chlopaka biorąc się za mnie. Taka rada odemnie dla chlopakow probujcie być dyskretni mili fajni lecz okazując kobiecość szacunek romantyzm lekki. Reszta juz sama musisz wyjsc - kwestia gustu. Mi zajelo to przez neta ok 3 miesięcy pisać 2-3x w tyg ale nie planowalem początkowo tego. Po za tym jeśli czyta to dojzala kobieta i resztę juz swoje wie to możemy pogadac - lubuskie oktta@g.pl

Gość Seksundo
Najlepsza pozycja jaką miałem wczoraj to jej tyłek na stole nogi owinięte wokół mojej głowy i jej szamotanie się na stole wow to zapamiętam na zawsze :) wszystko smakowało jak nigdy wcześniej a wygląd ciała powala mnie na kolana nigdy nie zapomnę tego tyłeczka mmmm....

Gość Seksundo
Wiem ze na tym nie poprzestanę chcę więcej! A od wczoraj na dojrzałe kobiety patrzę już nie tylko przez pryzmat poznania i zasmakowania czegoś nowego....

Gość gość
Seksundo :) moje gratulacje ! Tak powinno być - wszyscy powinni być mega zadowoleni z seksu !!! Niech żyje rozkosz cielesna !

Gość Seksundo
A jak! Cieszmy się ostrym i gorącym seksem z pięknymi kobietami, te ich boskie tyłeczki idealne piersi długie włosy i nogi do nieba :) Wznoszę toast za piękne kobiety!

Gość gość
A czy ja tu poznam doswiadczona kobietę? Mam 24 lata ;)

Gość gość
Witam ! Mam 23 lata jestem przystojnym facetem i szukam tak jak w temacie starszej doswiadczonej ;) janzfranz@interia.pl chcetne prosze pisac ;)

Gość gość
Gowniarze zabrac sie lepiej za szukanie pracy.

Gość gość
Właśnie pracuje :)

Gość gość
żadna normalna,dojrzała kobieta,nie zainteresuje się jakimś ob/sraj/dkiem

Gość SebaVip
Witam, też mam ochotę poznać Kobietę! 30-40lat nawet do rozmowy nie dziewczynę która nie wie czego chce:) Nie mam sprecyzowanego gustu, poprostu jarają mnie starsze Panie i sama myśl o seksie z taką:) Sam mam 25lat i lubie przygody:) SebaVip89@o2.pl (nagie zdj) http://static.pokazywarka.pl/i/5499852/452853/sebavip89.jpg http://static.pokazywarka.pl/i/5499852/827367/sebavip89-o2-pl.jpg http://static.pokazywarka.pl/i/5499852/510091/ja2.jpg

Gość gość
Gdyby nie te 2 ostatnie zdjecia to bym się skusiła z tobą spotkać.Nie wiesz,że wszystko w swoim czasie.Nie bądź beszczelny.:P.Fiut,jak fiut bez rewelacji.:P

Gość gość
czesc a moze ze mna sie spotkasz ?:)

Gość gość czterdziestolatek
a ja chętnie spotkam się z kobietą 45- 50+ :) lub z dużo młodszą :)

Gość gość
Ja również spotkam sie i poznam miła kobietę 30+ :) piszcie drogie Panie :) rodman322@wp.pl młody 27 latek , 178cm wzrostu , blondyn niebieskie oczy , sylwetka wysportowana :)

Gość Seksundo
Zrobiliście sobie z mojego tematu polowanie masakra :P Kobieto która się wypowiadsz o młodszych tak krytycznie, dlaczego? Albo jesteś gówniarą która robi się zazdrosna o to ze dojzałe są bardziej pociągające od Ciebie, nie mowię tu ze wszystkie młode są nie atrakcyjne bo znam naprawdę dobre szprychy :) Mozesz tez być taką która leci tylko na starszych dla kasy albo jestes starsza i szukasz kogoś w swoim wieku dla miłości :) Kobiety dojrzałe które szukają młodszych wiedzą czego chcą w łóżku nie ukrywajmy młodszy może dać im wszystko a one mogą dać nam wszystko :)

Gość gość
Mialem kumpla, ktory sie lubowal w 30-40-letnich mezatkach. Na piwie bardzo sie chwalil swoimi wyczynami. 5 lat temu bylismy na browarze przed Swietami Bozego Narodzenia. Ktos go chyba namierzyl, bo mieszkam w miescie 50-tysiecznym. Piotrek juz nie wrocil do domu. Znalezli go nastepnego dnia w krzakach. Dostal podobno 10 razy jakas bardzo duza kosa po calym korpusie.

Gość Seksundo
Jak z w-11 :P Ja też nikomu nie polecam mężatek. Warszawa to duże miasto jest gdzie wybieać :D