Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seksundo

Ciśnienie na starszą doświadczoną Kobietę

Polecane posty

Gość gość
Seksundo a gdzie mozna Cie spotkac w warszawie hmm? :)

Gość gość
1:14,popieram,lać w morde r,//u//ch//a//czy////przystawiajacych się do mężatek.A ty byś chciał,żeby jakiś kkk::u::t::a:::sss obcy posuwał ci żonkę.Kazdy szuka zemsty.A Zauchę zastrzelił za to facet.Też bym mu łeb odstrzelił i wyszedł za kaucją.

Gość gość
1:14,popieram,lać w morde r,//u//ch//a//czy////przystawiajacych się do mężatek.A ty byś chciał,żeby jakiś kkk::u::t::a:::sss obcy posuwał ci żonkę.Kazdy szuka zemsty.A Zauchę zastrzelił za to facet.Też bym mu łeb odstrzelił i wyszedł za kaucją.

Gość gość
To juz wiecie gnoje co was czeka,tak jak wyżej,mała strata.

Gość gość
To juz wiecie gnoje co was czeka,tak jak wyżej,mała strata.

Gość gość
Młody chvj się ćwiczy na starej piczy

Gość gość
a badania to soebie robicie czesto?:classic_cool: ja pierdykam z jednej na drugą przeskakujecie :D

Gość gość
jak wam nie staje juz to wasze zonki lgną do nas młodszych a my już się potrafimi nimi zająć naszymi wielkimi twardymi kuuuuutaskami ha :D

Gość gość
Pomarzyć możesz,chyba że jakas stara wywłoka która mąż 20czy 30 lat temu w dooope kopnął to nie masz się z czego cieszyć,napewno zadna porządna tobie nie daje,żałosny jesteś.Widziałem w UK jakie sie z młodymi prowadzaja,kijem bym takiej nie tknął a głupek sie cieszy i chwali.

Gość gość
O jeju byłem w UK jaki jestem zajebissssty haha pewnie zapierdalałes na zmywaku jak ostatnia łazja za 2 funty na godzinę i teraz jestes zajeeeebisssty ha smiech na sali. Ciagle walisz konia i wszystkim zazdrosicisz do okola :D

Gość gość
Pisze ze w Uk ale i w Niemczech,Austrii .W Polsce ludzie sie kryją.Ale nie w tym rzecz.Chodzi o to jakie wywłoki się z gowniarzami prowadzają.A tak wigole to mam super żonkę i takie jak ona na smarkaczy nie lecą tylko takie co im wszystko jedno jaki h:::u::::j:::: byle by był.I nie ma sie czym chwalić.Kobiety na poziomie sie szanują.A bajer to mozna gimnazjalistom pociskać.

Gość gość
Jestem kobieta po 35 i podziele sie swoimi obserwacjami mlodych mezczyzn (~20). Z przykroscia stwierdzam, ze maja coraz mniej mięśni, mają niewiele w spodniach, o zaroście już nawet nie wspomnę. Do pracy jeżdże pociągiem i naprawdę 20 letni chłopcy nie wyglądają na mężczyzn, są tacy zniewieściali, że aż odpychający. Tego natomiast nie mogę powiedzieć o zadbanych mężczyznach ~40. Gęsty zarost, umieśniona sylwetka, włosy na rękach i odznaczający się penis w spodniach to częsty widok zadbanego mężczyzny. Nie mówię o tych, którzy o siebie nie dbają, ale zadbani panowie ~40 wyglądają zdecydowanie bardziej apetycznie od zniewieściałych chłopców.

Gość gość
zmieni ci sie to jak skonczysz 40tkę

Gość gość
gość dziś Oczywiscie. Tylko z Tobie znanych wzgledow zaczna mnie pociagac chudzielce w rurkach, bez zarostu i 13 cm w spodniach.

Gość Seksundo
Ludzie są rózne poziomy w róznym wieku. Facet po 50 tez moze byc atrakcyjny zalezy wszystko od tego jak ktos o siebie dba i jak sie prezentuje. Ja mam 22 i wydaje mi się ze potrafię o siebie zadbać jak facet i dojrzale wyglądać bo tak się czuje. Ale np. jadąc metrem widzę gości w moim wieku szok same pedały w obcisłych spodniach fryzury przylizane no gejostwo w najgoreszej postaci masakra albo normalny hetero zarosnięty brudne buty no szkoda opisywać.... Czasami to się zastanawiam czy to ja jestem normalny czy gejostwo i brud zaczyna być na topie...