Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eryk1 ??

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem czemu ten gość wypowiada się wszędzie, nie wydaje wam się że chce tylko zamieszać? Drogi Eryczku, Twoje komentarze są zbędne.

Gość gość
a ja nie rozumiem, ze ty tego nie rozumiesz.:D on zostawia komentarze w KAZDYM watku, bo w ten sposob reklamuje swoja strone www na temat octu. ma z tego niezly zysk, poklika w pracy kilkadziesiat razy dziennie i w to miejsce ma 1000 albo i wiecej wizyt na dzien na swojej stronie. trzeba byc niedorobionym zeby tego nie wiedziec. jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi przeciez o PIENIADZE!!!

Gość gość
Wniosek z tego taki, zeby nie klikac w jego link i w koncu sie stad zmyje. Mi juz tak na nerwy dziala, ze nie powiem.

Gość gość
Ale wy macie problemy! Po co zakładacie taki temat? To jest dzieł Chirurgi plastycznej!

Gość gość
Ale przecież Eryk jest częścią tego forum.

Gość gość
Mnie tez ten jełop strasznie w/k/u/r/w/i/a. Trzeba trolla zgłosic jako spamowca do redakcji kafe

Gość gość
eryk to reklama octu durnie :O

Gość gość
A co ma ocet do operacji plastycznych durniu?!!!!

Gość gość
Ocet nie ma nic, ale on piszę te swoje nic nie znaczące komentarze w każdym temacie, zostawiającym tym samym linka do swojego bloga. W ten sposób ma nadzieje że klikniesz w link, a on tym samym zarobi pare groszy na reklamie. Przecież to jest dziecinnie proste.