Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiacccx

seks, ciąża, paranoja, prawdopodobieństwo

Polecane posty

witam. Chciałabym się dowiedzieć czy mogłam zajść w ciążę zważając na to, iż uprawiałam seks z chłopakiem. Wydaje mi się, że miałam dni niepłodne, nie spuścił się wcale (ani we mnie ani później). Niestety nie używałam żadnego zabezpieczenia, a stosunek trwał dość krótko, bo był we mnie może 10 sek, ponieważ się wystraszyłam. To był mój pierwszy raz. Zważając na to, że mam dopiero 19 lat bardzo boję się być w ciąży i wpadam w paranoje. Stosunek był 2 miesiące temu i pierwszy okres dostałam trwał 6 dni i był obfity, drugi trwał 5 dni mniej obfity, ale mam na zmianę tak. Teraz spóźnia mi się 4 dni i bardzo boli mnie brzuch, mam piersi na żyłach oraz twardsze sutki, bolą mnie jajniki i od dwóch tygodni podbrzusze. Robiłam testy ciążowe pierwszy wyszedł negatywny, drugi wyglądał dość dziwnie,bo była bardzo mocna kreska, że nie jestem, a później wyszła lekko tamta. Trzeci był również negatywny. Bardzo proszę o pomoc drogie dziewczyny. Czy któraś może miała taką sytuacje?

Gość gość
!9 latka i nie wie co to są odwiedziny prącia w picy.Popytaj mamę i babcię to ci powiedzą.One w tym czasie były już matkami,a nie bzykały sie darmo.

Gość gość
17,15 lecz sie na leb

Gość gość
Miałaś swą normalne okresy, zbliża się trzeci, a Ty histeryzujesz. Jak się boisz ciąży to używaj zabezpieczeń. 19 lat a zachowanie gimnazjaliatki.

Gość gość
Jak nie wiesz nic o antykoncepcji to nie otwieraj gmninnej pizy

Gość gość
Jeśli po stosunku miałaś 2 normalne miesiączki i do tego 3 testy ciążowe są negatywne to wszystko wskazuje na to, że NIE jesteś w ciąży. Przestań się stresować i rozważ stosowanie środków antykoncepcyjnych.