Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile na wyprawke kupic rożkow dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy mi 1?

Gość gość
jak masz za duzo pieniedzy moga byc i 3, ale powaznie kup na razie 1 bo nie wiesz czy na 100 pr bedzie chcial w tym siedziec. Zawsze mozesz dokupic

Gość gość
jeden starczy

Gość gość
No pewnie że wystarczy, dziecko bardzo szybko z niego wyrasta.

Gość gość
ja mam jeden

Gość gość
tylko wypierz go wczesniej :) i wyjmij wklad

Gość gość
Spoko! Wypiore na pewno. Dzieki za odpowiedzi :)

Gość gość
A po co to dziadostwo?

Gość gość
jak nie bedzie dziecko chcialo byc opatulone wykorzystaj na kolderke :) u mnie sie sprawdzilo tak

Gość gość
ja mialam dwa na zmine gdy pralam. Najlepszy zakup

Gość gość
lepiej koc, rozek jest niepraktyczny

Gość gość
Niech zyje komunistyczny, niesmiertelny rozek ;)

Gość gość
Ja mam cztery (dwa kupiłam, dwa dostałam), dzidzia ma już dwa miesiące i ciągle używam. Ale to dlatego, że nie urodziła się zbyt duza. Wszystkie trzy mi się przydają, bo a to mała uleje, a to inna przygoda się przytrafi i trzeba prać. Kocyków mam więcej i tez wszystkie używam, lubię mieć czyste rzeczy.

Gość gość
Wystarczy jeden ja będę rodziła 4 dziecko dla każdego miałam 1 teraz mam 2 ale tylko dlatego że 1dostałam . Rożek to wcale nie przeżytek jest miękki przytulny fajnie maluszek w nim śpi uwielbiam rożki przydatne są tak do 3-4 miesiąca a potem można jak kołderkę używać.Tym bardziej teraz są takie śliczne kolorowe.

Gość gość
Przynajmniej 2 - jeden w użyciu, drugi w praniu (dziecko ulewa, przesikuje itp.). Też używałam potem jako kołderki.

Gość gość
ja mialam jeden ale sie nie przydal. Mojemu sy kowi chyba bylo w nim za goraco, mimo ze rodzilam w styczniu a w domu nigdy nie bylo wiecej niz 20st. , byl ciagle niespokojny i sie krecil. Spal w rozku ktory robilam z kwadratowego recznika. A rozek ktory kupilam sluzyl pozniej jako mata na ziemie

Gość gość
Ja jeden kupiłam, ale dostałam od jednej siostry jej 3 i dostanę jeszcze od drugiej siostry dwa :P Ale myślę, że 2-3 trzeba mieć, bo dziecko ulewa albo obsika i trzeba prać.

Gość gość
ja miałam jeden.. od wewnątrz bawełna, z zewnątrz taki milusi kici mici ... mięciutki.. ale moje dziecko od małego nie lubiło być zawinięte.. ( w szpitalu po każdorazowym zabraniu dziecka przez pielęgniarki- szczepienie, ważenie, badania słuchu itp.) dziecko wracało zawinięte ciasno pieluszką.. musiałam od razu go z tego wyciągać.. teraz ma dwa lata i cały czas nie daje się zawinąć w ręcznik po kąpieli cały.. zawsze ręce musi mieć na zewnątrz... ale spał w tym rożku ok 2-3 tygodni.. potem rożek robił za kołdrę, miękki i wygodny podkład na kanapę, na matę na podłodze itp. w sumie używałam go długo, akurat ten, który kupiłam, właśnie taki milutki w dotyku jednej strony sprawdził się idealnie...

Gość gość
Jeden. Skąd wiesz czy w ogóle przy twoim dziecku się sprawdzi? Jeśli tak to ewentualnie możesz drugi dokupić. Moja córka nie chciała w nim leżeć, dobrze że nie kupiłam kilka sztuk.