Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olga_24

Którą kupić suszarkę do włosów?

Polecane posty

Szukam dla siebie suszarki i nie wiem którą kupić, czy lepsza będzie firma bedzie lepsza Remington czy Babyliss, Zelmer ? zależy mi na tym zeby miała funcje jonizacji i nawiew zimnego powietrza.

Gość gość
A może rowenta? ja mam już drugą i sobie chwalę, jest z jonizacją

Gość gość
Mam filipsa polecam ci juz dluugo

Gość Aldona323
Ja mogę Tobie polecić jedną suszarkę. Kupiłam sobie suszarkę Remington z funkcją jonizacji oraz nawiewem w sklepie internetowym electro.pl cena była obniżona to ją kupiłam :) Ale słyszałam ze te firmy które wymieniłaś tez produkują dobre suszarki.

Witajcie, jestem Ola, konsultantka marki Remington. Jeśli poszukujesz dobrej ale niedrogiej suszarki do użytku domowego polecam model Remington D5220 Pro-Air Turbo. Ma dużą moc jak na suszarkę – aż 2400W ale nie jest droga. W media markt kupisz ją za 129zł. Ogromnym atutem jest przełącznik na zimny nawiew oraz funkcję turbo, nie trzeba zatem nieprzerwanie trzymać przycisku, dzięki któremu z suszarki emitowane jest chłodne powietrze. W zestawie klasycznie: dyfuzor i koncentrator. Z profesjonalnych suszarek marki, moim zdaniem najlepsza jest AC 9096, z serii silk. Kosztuje w media markt tylko 159zł a ma Silnik AC (bardziej wydajny=większy nawiew), 2400W, jonizację. Jak macie jakieś pytania odnośnie marki albo ogólnie odnośnie funkcji, jak działają itd, to piszcie śmiało :)) trochę wiem, to się podzielę.