Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoneczka112

Prezent dla rodziców na ślub

Polecane posty

Gość zoneczka112

Cześć! Za pół roku biorę ślub i wiecie jak to jest z planowaniem wszystkiego... czasu coraz mniej! Zastanawiam się nad prezentem dla rodziców. Dużo osób daje prezenty swoim rodzicom, czy wy też tak robiłyście? Jeśli tak to jaki prezent jest odpowiedni na taką okazję?

Gość gość
ja swoim rodzicom zamówiłam albumy. Jeden dla rodziców moich, a drugi dla rodziców męża. Oba albumy zawierały zdjęcia, które przedstawiały jakby historię naszego życie, zdjęcia od dziecka aż po moment poznania i zaręczyny - na pamiątkę :)

Gość zoneczka112
ej, nie przyszło mi to wczesniej do głowy. Mam bardzo słabe doświadczenie jeśli chodzi o wesela i nie miałam kogo zapytać. ale to przecież to jest mega pomysł. Muszę tylko teraz poszukać jakichś fajnych zdjęć i kogoś kto mi to ciekawie przerobi

Gość gość
A nie ma za co :) No mi też trochę zajęło szukanie tych zdjęć. A jak szukasz kogoś kto ci zrobi album to zajrzyj na artbooki - dość długo szukałam kogoś kto mi to dobrze zrobi i wg mnie mają najlepszą ofertę na rynku.

Gość zoneczka112
Długo czekałaś na wykonanie czegoś takiego? Mieszkam za granicą i b. dużo rzeczy załatwiam na telefon i przez skype. Wszystkie zdjęcia mam w domu, w którym będę miesiąc przed ślubem, więc zanim wybiorę zdjęcia to może nie zdąża mi tego zrobić ;/

Gość gość
Nie, nie. Właśnie oni bardzo szybko to realizują, aż się zdziwiłam jak szybko. Zadzwoń najlepiej i powiedz od razu jak wygląda sytuacja żeby byli gotowi na Twoje zlecenie :)

Gość gość
Możesz ich wysłać na weekend do spa, żeby trochę odpoczęli :) Dla nich ślub to też stres :) Ja byłam jakiś czas temu w Nad Wodospadem i bardzo mi się podobało. Mają różne pakiety, więc może akurat coś wybierzesz ;)

Gość gość
Zamiast tradycyjnych prezentów polecam kupić rodzicom pobyt w spa - na pewno się ucieszą :) Jeżeli będziesz szukać oferty polecam zajrzeć na tą stronę http://www.parkhotellyson.pl/58-spa . W hotelu Łysoń mają ekstra strefę spa, a oprócz tego bardzo eleganckie apartamenty i ładne widoki za oknem :)

Pomysłów jest wiele, my dawaliśmy rodzicom albumy z naszymi zdjęciami od dziecka i potem wspólnymi, albumy wykonała nam introligatornia artystyczna http://kurcewicz.pl/ ma okładkach miały złocone nasze imiona i datę ślubu, a w środku podziękowania;) do tego dostali sadzonki róż, które zasadzą w swoich ogrodach;)