Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można nie wierzyć w NWO

Polecane posty

Gość gość

Illuminati to nie sa ufo , tylko tajne stowarzyszenie które od dawna dawna dawna działa wśród nas Wystarczy obejrzeć filmik córki założyciela szatana , podczas wywiadu jej mąż mówi ( to było w 1996 chyba) że za kilka lat zamierzają przejąc przemysł muzyczny , dzięki fanom jakiejś muzyki będa kontrolować nas , no wiadomo jak to działa , Jay Z pokazuje cały czas masońskie gesty ( w piosenkach śpiewa m.in że będzie gw ałcić wioski , kobiety i dzieci... no a fanów ma dużo , oglądając jego teledyski , koncerty , słuchając muzyki , ich podświadomość łapie to wszytsko i ta złą energie , pozniej sa jak kukiełki Bush sam mówił o NWO , wpiszcie sobie na youtube , mówił o Nowym Porządku Świata , a Kennedy mówił że tajne stowarzyszenia nie moga istnieć ponieważ jestesmy wszyscy z natury jednym społeczeństwem i nie możemy pozwolić na sekrety i tajne stowarzyszenia , noi sami wiecie jak to sie skończyło.. A Marilyn Monroe która niby popełniła samobójstwo , jeśli wierzyć plotkom i rzeczywiście miała z nim romans , to zapewne było najlepiej o wszystkim poinformowana , więc jej tez sie pozbyli, kolejną ofiara jest Micheal Jackson , "wypadek", a wcześniej tez otwarcie mówił o tym żeby ludzie sie obudzili Ja nie jestem żadną fanatyczką czy osobą niespełną rozumu :D ( chociaz pewności nie mam , nikt nie ma :) mam 18 lat , i nie rozumiem jak ludzie dają się tak łatwo manipulować , czemu wogole nie interesuje ich co dzieje sie dookoła.. W Polsce w sumie ten temat narazie wogole nie istanieje , ale w USA to wszystko jest widoczne 100 razy bardziej

Gość gość
kiedyś uważałam że w przemyśle muzycznym to wszystko jest wykorzystywane tylko po to żeby przyciągnąc więcej ludzi , że robią to specjalnie , bo to taki "modny temat" ALE po pierwsze przez to mogliby stracic tak naprawde wiecej fanow, po drugie to są w wiekszosci kukiełki a nad nimi pracują wyżej postawieni ludzie , po drugie to nie dotyczy tylko muzyki i filmow itd ale takze polityki i innych

Gość gość
niech zgadnę twój ojciec to reptilian ? :D dziecko wielu rzeczy nie wiesz to co piszesz to tylko bajeczka dla dzieci prawda jest inna i trzeba głębiej patrzeć

Gość gość
ludzie myślą że coś wiedzą a tak na prawdę nic nie wiedzą :D

Gość gość
Wcześniej tez miałam do tego takie podejście , wyśmiewałam to , oglądałam filmiki dla beki , potem zaczełam sie zgłębiać w ten temat jak odwiedziłam moją siostrzenicę w Californii. To jest jak prawdziwa mekka dla takich tajnych organizacji Tak jak mówiłam , z naszej perspektywy , tutaj w Polsce , ten temat wydaje się surrealistyczny, ale to nie znaczy że nie istnieje , że to tylko żart i prowokacja Cały "program" obejmuje więcej niż przemysł muzyczny , to jest też cały przemysł narkotykowy , handel , przede wszystkim KORPORACJE , mass media , polityka , prawo , sądy , banki , wszystko wszystko :)

Gość gość
pooglądaj czy poczytaj o DMX. Jeśli jesteś inteligentny , to zrozumiesz przesłanie w jego tekstach i w tym co mówił. Zaczął się nawracać, mówił dużo o Bogu , rapował o Bogu , zaczął mówić prawde na temat illuminatów i skończył w więzieniu za coś , czego nie zrobił , chcieli zrujnowac jego reputację w mediach, Jak policja go zatrzymała niby za narkotyki , to prasa była już schowana w komisariacie i czekali na niego , nagle sie pojawili.... W wywiadze w więzieniu nie mogl powiedziec dosłownie o co tu chodzi , bo mogliby skrzywdzic jego ciężarną narzeczona lub dzieci , ale wystarczy wsłuchac sie w to co mówi , daje jasny przekaz

Gość gość
ten DMX ma wytatuowane na ramieniu imie swojego zmarłego psa , był znany z miłości do zwierząt , szczegolnie do psow , i nagle został aresztowany za znęcanie się nad zwierzętami.. Ludzie nie widza co się dzieje bo tak jest wygodniej

Gość gość
żeby wierzyc w takie gó/wna to trzeba być dobrym cymbałem... nwo, ja pier/dolę.. .nikt was nie prześladuje, wszyscy po prostu mają was w du/pie dociera to do was pajace?

Gość gość
"cymbałem" to trzeba być żeby pisać tak jak ty. Twoje "argumenty" są doprawdy bardzo mocne ,jednak mnie nie przekonują. Jakim trzeba być "cymbałem" żeby nie miec ani trochę pojęcia o historii , żeby wogóle nie interesowac się tym , co dzieję się dookoła Ciebie ? Przecież to dotyczy nas wszystkich , żyjemy jak w jakims jednym wielkim kłamstwie , i robimy z siebie idiotów , bo pozwalamy na to aby nas kontrolowali , coraz więcej osob znajduje u siebie czipy , a nasze rozmowy telefoniczne , rozmowy na portalach , wszystko jest możliwe do odsłuchu , do przeczytania. Nie rozumiem co według was jest dziwnego czy nadzwyczajnego w NWO , nie mówię o kosmitach , mówię o ludziach którzy się w to bawią od dawna , i wcale się już z tym nie kryją , bo mamy tak sprane mózgi że już nie trzeba się z tym tak kryć

Gość gość
Jesse Ventura - Obozy FEMA (Lektor PL) Niestety moze chodzic o pandemie tu macie Jesse Ventura - Broń Biologiczna (Lektor pl) na cda lub youtube a w calosci na Dailymotion sa nie tylko na mapie istnieja w USA najlepszy moment jak mowia mu ze to osiedla mieszkalne macie tez o grupie bilderberg i Haarp

Gość gość
Jesse Ventura - Obozy FEMA (Lektor PL) Niestety moze chodzic o pandemie tu macie Jesse Ventura - Broń Biologiczna (Lektor pl) na cda lub youtube a w calosci na Dailymotion sa nie tylko na mapie istnieja w USA najlepszy moment jak mowia mu ze to osiedla mieszkalne macie tez o grupie bilderberg i Haarp do sterowania potrzebne sa chemitrials czyli geoinzynieria

Gość gość
Ludzie są leniwi wygodni. Najwygodniej nie wierzyć w NWO i żyć w słodkiej niewiedzy.

Gość MAGILLA
Zgadza sie np. w grze MW 3 jest mnostwo znakow bajki simpsonowie , disneyjak patrze na wiadomosci ze stanow to stanie sie w tym roku 800 obozow fema oznaczanie przed domem kolorem niebieskim lub czerwonym ten 2 oznacza eliminacje mowil o tym szef policji jest na youtube 30tysiecy gilotyn zamowionych masakra po co ? tak jak te trumny i obozy rodem z 2 wojny swiatowej NWO jest nieuniknione to chcial pokazac rezyser dyrektor GRAY STATE KAT ma przepaske z symbolami illuminatow to zabil siebie i swoja rodzine tylko tailer filmu zostal. I MARTIAN LAW

Gość gość
Ostatni kawałek Beyonce jest dziwny. Miota się w wodzie jak demon. Po co robi takie psychodeliczne kawałki?