Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brązowe plamienie.

Polecane posty

Gość gość

Część dziewczyny. Od 16 do 20 dnia cyklu miałam brązowe plamienie. I to tylko rano. Do okresu jeszcze 8 dni. Co to może być?:-)

Gość gość
:-)

Gość gość
nie wiemy

Gość gość
o matko, mam to samo! i kłuje mnie lewy jajnik...już drugi cykl taki :( obecnie od 27 plamienie, okres ost od 8.12-15.12. MASAKRAAA...:(

Gość gość
To może być plamienie okoloowulacyjne. Chociaż 4 dni to trochę za dużo. Może jesteś w ciąży??? Poczekaj tę 8 dni. Jak nie dostaniesz okresu to zrób test

Gość Smof
spodnie Ci kùrwa farbuja a serio wybaczcie dziewci drogie ale debilne pytanie, debilna odpowiedz

Gość MartynaG_pl
Często plamienia są objawem zagnieżdżenia się jajeczka :) Może coś w tym być... Jeśli chcesz poczytać o mojej ciąży od początku do końca to wejdź na www.MartynaG.pl - notowałam co mogłam :)

Gość gość
Hej oczko.gif czytalam podobne wątki ale chcialabym uzyskac odpowiedzi ma mój problem. OTÓŻ mam 20 lat, mam nieregularne cykle, mam nadzerke i niedoczynność tarczycy oraz problemy z nerkami. 3stycznia wspolżyłam nie raz, zabezpieczalismy się prezerwatywa. 11 stycznia dostałam okres który był normalny i w miarę w terminie (4dni szybciej). Teraz 25stycznia czyli 2tyg po okresie zaczęłam plamic na brązowo i trwa to 4dzień, do tego bolą mnie piersi czego wcześniej po/w owulacji nie miałam. Jak myslicie co oznaczają te plamienia bo różne rzeczy wyczytuje juz w internecie.