Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teść mówi, że będzie zabierał moją córeczkę

Polecane posty

Gość gość

w wieku 4 lat na narty, łyżwy, basen, że z nią gdzieś wyjedzie itp. A we mnie aż się gotuje. Mała ma 6 miesięcy, w ogóle się nią nie interesuje, nie zabawia bo twierdzi, że jest za mała a poza tym i tak nie będzie tego pamiętać :/ Że czeka aż będzie mieć 4-5 lat. Przerażające jest to, że on w ogóle jest bardzo za sportem, wyjazdami itp, tyle, że non stop alkohol na nich pije:/ Jak np jest na nartach to na stoku obowiązkowo piwo czy wódka. I on jest przekonany, że będzie ją zabierać. Teraz się wkurzyłam bo wymyślił sobie, że w wakacje wyznaczymy mu dni, gdy będzie na spacery małą zabierał. Wielokrotnie słyszałam histore jak z moim mężem (2-4 letnim) chodził do knajpy :/ Dla mnie to patologia. Na męża też jestem zła bo mu przytakuje ale mówi, że i tak jej nigdy nie zabierze. Ale po co przytakuje? wrrr Oczywiście nigdzie jej nie puszczę. Ale czuję, że kiedyś przyjdzie taki dzień, że będzie się chciał zająć wnuczką, dziadek od siedmiu boleści :/

Gość gość
zawsze po wyjściu na spacer możesz zadzwonić anonimowo na policję, że widzisz pana z wózkiem i prawdopodobnie jest pod wpływem :)

Gość gość
Wyluzuj.... do 4 urodzin Twojej córki teść może się zapije na śmierć a Ty już przeżywasz....

Gość gość
W życiu bym się nie zgodziła. Nie i już.

Gość gość
Ile pije? Chleje czy na stoku grzanca jednego wypija?

Gość gość
Ludzie a co za różnica czy jeden grzaniec czy więcej. Nie wyobrażam sobie aby sprawując opiekę nad moim dzieckiem miała ta osoba pić jakikolwiek alkohol w jakiejkolwiek ilości. Autorko ja bym stanowczo powiedziała nie. Zawsze Ty też możesz być na tych wyjazdach. Samego dziecka jeszcze tak małego bym nie puściła na dodatek z teściem (w sensie z facetem). Co do spacerów to może bym pozwoliła ale bacznie bym obserwowała, a jakbym wiedziała że łyknął to tak jak ktoś wyżej napisał, zadzwoniłabym na policję :P

Gość gość
ale jestes głęboko zaburzona;D hormonki szaleją, co?