Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzyka DISCOPOLO uratowała mi życie

Polecane posty

Gość gość

Może nie uwierzycie... Ja sama też wciąż nie mogę w to uwierzyć... Ale temat jest prawdą. Zawsze byłam nazbyt poważna, wrażliwa i inteligentna. Wciąż jestem ;) Ale... Kiedy weszłam w ten "okres dojrzewania"... Wszystko zaczęłam analizować, za dużo rozmyślałam (wciąz troche ale juz nie tak bardzo), miałam natrętne myśli... I nagle... Robiłam prezent dla mojej cioci - film : zdj i muzyka w tle - muzyka Disco Polo... Wybrałam z rodzicami jakieś śmieszne piosenki z Cioci imieniem. Kiedyś uważałam, ze nie lubię dico polo. Ale ... Jezu jak to wpada w ucho. Nuciło mi się, poprawiał mi się humor za każdym razem, gdy robiłam ten film... Coś niesamowitego. Nie mogłam uwierzeć, lecz z każdym dniem ubywało coraz więcej kompleksów a życie wydawało się coraz fajniejsze, łatwiejsze, mniej skomplikowane... Miłość, określanie charakteru,imprezy, przyjaźń,świat ... Wszystko wydawało się łatwiejsze... Mimo, iż wciąz sie czesto zastanaeiam i mam jakirs kompleksy... Mimo iz wciaz rzadko slucham tej muzyki yo... Zawdzirczam jej zycie. Przed robieniem presentu miałam mysli samobójcze a teraz się śmieję kiefy o tym myślę xd

Gość gość
lol wiesniara