Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet dla kobiety... Jaki powinien być ?

Polecane posty

Gość gość

Wygląd, charakter, jakiego chciałybyście mieć jeżeli już ?

Gość gość
kobiety napiszą, że porządny itd. a i tak będą marzyć skrycie o jakimś bad boyu co zaliczył już tabuny kobiet

Gość gość
Liczę na szczerość :-p Co im zależy ?

Gość zona1988
Wysoki brunet, szczery, lojalny, z poczuciem humoru, potrafiacy zadbać o rodzinę. Mysle ze takiego mam.

Gość gość
Kobiety często chca sie na stałe związać z mężczyzną w którym widzą ojca swoich dzieci.

Gość AleksandraT
Ja mogę powiedzieć, że przez długi czas byłam z rasowym skur*******, który traktował kobiety jak podludzi. Nie miał do mnie żadnego szacunku, wypowiadał się o mnie w straszny sposób. Nie byłam dla niego ani piękna, ani mądra... Byłam z nim okropnie nieszczęśliwa, ale jednak również mocno od niego uzależniona...W końcu czara goryczy się przelała i postanowiłam odejść. Po jakimś czasie poznałam kogoś, dzięki komu wiem co to znaczy być kochaną.. To jest po prostu dobry człowiek, dla którego jestem najważniejsza. A on dla mnie.I w życiu nie zamieniłabym go na nikogo innego. A przykłady mogę mnożyć: dzwoni zapytać jak się czuję w pracy, gdy rano mówiłam, że chyba coś mnie łapie. Mówi do mnie : Ty śpij kochanie, a ja posprzątam w domu ( np. po wizycie gości), na każdym kroku czuję jak się o mnie troszczy. I nie sprawia to w żaden sposób, że jest mniej męski. A seks też mamy cudowny ( i nikt nie każe mu w łóżku być takim milutkim :P ). Wszystko więc dziewczyny zależy od Was. Ja się teraz pukam w czoło, gdy myślę jak się uganiałam za kimś kto miał mnie za smiecia, gdy są jeszcze na świecie mężczyźni, którzy potrafią Cię budzić buziakiem i którzy patrzą jak "cudownie wyglądasz, gdy śpisz"... Pozdrawiam.

Gość gość
Wow !

Gość gość
Taki który umie tez wlaczyc pralkę, pozmywać i odkurzyć i nie wstydzi się tego.

Gość gość
a ja to uwazam ze kobieta jest od tego zeby zadbac o dom , acz kolwiek troche to pewnie bo nie sprawiedliwe bo tez jestem pracoholiczka ;) trudno zebym po 10h w pracy i kolejnych 5 nad komputerem bo prowadze swoja firme jeszcze gotowala sprztala i pod tykala facetowi pod nos wszystko. no ale szczerze? marze wracac do domu ze swiadomoscia ze ktos na mnie tam czeka, podtykac mu obia pod nos, krzyczec ze deska od kibla znow nie zamknieta. zbierac brudne skarpety zpodlogi i wkurzac sie ze wszystko zawsze porozwalane, ale moc mu drapac za te burdel plecki co noc, moc mu 100 razy dziennie powiedziec ze go kocham i nie moc sie tego wstydzic. ideal? po porstu kochac i byc kochana i miec poczucie bezpieczenstwa i pewnosc ze nigdy mnie nie zostawi. (to fakt ze kobiety lubia s*******now, ja tez - ale tylko w lozku! )

Gość gość
gość dziś Taki który umie tez wlaczyc pralkę, pozmywać i odkurzyć i nie wstydzi się tego. x Takich jest dziś pełno ale są wg was niemęscy z tego powodu

Gość gość
Wg mnie akurat nie. Nie oczekuje ze wszystko zrobi a ja będę lezec****achnieć. Mamy dwoje malych dzieci i naprawde jest mi milo kiedy pomoże w pracach domowych. Doceniam go za to bo umie schować dumę do kieszeni mimo iż mamusia sie krzywi a brat sie podśmiewa. Dla mnie to nic nienormalnego ze facet posprząta.

Gość gość
skurczybyki mają największe powodzenie więc taki ma być

Gość gość
Pamiętajcie kobietki, ze innego faceta bierze się do zwariowanego zycia tu i teraz, wyuzdanego seksu i imprez, a zupelnie inny musi byc do trwalego zwiazku, malzenstwa i dzieci. Kobiety, które naiwnie myslą, ze Piotrusia Pana, Luzaka-Jeb:aka, Egocentryka, Narcyza, zmienią w spokojnego, odpowiedzialnego mężczyznę, gdy się zakochają, są w wieelkim błędzie. To są typy niedojrzałe emocjonalnie, wykorzystujące swój wplyw na kobiety za pomocą satysfakcjonującego seksu okraszonego dawką czulosci. Męzczyzna powinien być mądry, mądry, mądry. Dojrzały emocjonalnie i świadomy własnej męskości. Reszta przymiotników to pochodna powyzszych.

Gość gość
Czuly, kochajacy, interesujacy sie czy mi dobrze, potrafiacy sprawic ze sie smieje, zabawny. Odpowiedzialny, opanowany, rozsadny. Traktujacy mnie jak kobiete, a nie kolege czy robota wieloczynnosciowego. Poza tym ma byc jak maszyna w lozku, bo lubie na ostro :)

Gość gość
Nie no nie chce mi sie wierzyć ale miałam chyba jakies kosmiczne szczęście. Zdecydowana większość pisze tu ze po ślubie to juz życie towarzyskie i erotyczne sięga dna no bo dla mnie jesli przed ślubem bylo extra, sex codziennie itp a po ślubie praca-dom i sex raz na tydzień albo miesiąc!

Gość gość
Sex machine !!!!

Gość AleksandraT
A odnośnie swojego byłego napiszę jeszcze tylko , że teraz on unieszczęśliwia następną. Teraz następna kobieta płacze przez niego, gdy on mówi jaka to ona jest beznadziejna i jaka zła ( wiem to od znajomych). Faktem jest, że był dobry w łóżku. Ale tylko w łóżku. W związku z powyższym śmiem twierdzić, że kobiety jednak lubią się unieszczęśliwiać i biadolić nad swoim marnym żywotem u boku jakiegoś podłego samca typu Alfa. Ja też lubiłam, ale do czasu. Teraz mam troskliwego, opiekuńczego Mężczyznę, który szarpie za włosy jedynie w czasie seksu ;) Są na tym świecie porządni faceci. Tylko my ich tak naprawdę nie szukamy....Niektóre będą miały to szczęście, że to oni znajdą je.

Gość gość
mów za siebie, ja nigdy nie lubiłam jak ktoś mi chociażby próbował ubliżyć. Dla mnie facet musi mieć przede wszystkim szacunek do innych i być szczery, mieć dobre poczucie humoru i umieć się bawić (czyli ani nie stać jak idiota na środku, ani nie imprezować co tydzień do upadłego)

Gość AleksandraT
Oczywiście, nie chciałam generalizować. Jednakże śmiem twierdzić, że znakomita większość kobiet wpierw wybierze przebojowego lovelasa o wybujałym ego, aniżeli dobrego, ułożonego mężczyznę. A później żałują...