Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dlugo pracuja wasi mezowie?

Polecane posty

Gość gość

Moj maz wychodzi ok 8:00-8:30 i wraca ok 21:00-21:30. Denerwuje mnie jego praca, w tym miesiacu musi przepracowac tak 2 tygodnie, lacznie z niedziela. Ja siedze z dziecmi w domu, jestem na macierzynskim. Chcialabym, zeby mial wiecej wolnego. Jak to u Was wyglada?

Gość gość
moj pracuje 8 godzin pon-pt, 7:30-15:30, nadgodzin przez 7 lat pracy zrobil moze w sumie z 10,

Gość gość
U mnie od 6.00 do 16.00 a w okresie letnim jak mają dużo zleceń to dłużej .Zdarzało się że do 14godzin pracował.

Gość gość
wychodzi o 10 wraca o 1 w nocy... jak widzisz niektore maja gorzej i to nie 2 tyg ale caly czas...

Gość gość
a ile zarabia Two maz? oplaca sie to?

Gość serioserioserio serio
To tak: poniedziałek 8-19, wtorek 8-19, środa 8-19, czwartek 10-13 i potem wraca znowu do pracy 15-20, piątek 8-15. Trochę namieszane, ale to dlatego że kursuje po całym mieście (pracuje w dwóch miejscach). No rzadko bywa w domu, ale taki ma zawód, za stanowisko bardzo odpowiedzialne, ale miesięcznie on około 5500 zł zarabia plus ja 2500 zł, więc dobrze. Ja tez mam takie namieszane godziny, mamy ten sam zawód.

Gość gość
mój wychodzi o ósmej rano, wraca 16-17 ta najpóźniej. pracuje na dwóch etatach ale sporo robi też zdalnie w domu.

Gość gość
8-16 w budżetowce

Gość gość
moj wcale nie pracuje :o i na to zeby pracowal sie nie zanosi , juz ponad rok siedzi w domu na moim garnuszku

Gość gość
7-15

Gość gość
Moj pracuje na zmiany. I tak jesli ma dzien to jedzie na 7 i wraca kolo 19 na drugi dzien ma noc na 19 z nocy wraca ma caly dzien woly i potem znowu na dzien na 7. Duzo pracuje zarabia nie najgorzej ale w domu tez sporo jest bo przed noca caly dzien i po nocy przspi sie tak do 11 czasami sie zdaza do 12 i tez reszte dnia ma wolnego.

Gość gość
Tu autorka. Zarabia 3500€ , jestesmy w de

Gość gość
Kolezanki maz pracuje od 8:00 do 18:00, weekendy wolne i ma 2000€, proponowal mezowi prace ale on nie chce za te pieniadze pracowac. A ja wolalabym mniej miec ale zeby on byl w domu, on nie chce. Ale jak widac nie on jedyny :)