Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznać jakąś polkę skoro nie ubieram się w dresy everlast?

Polecane posty

Gość gość

bo tylko tak można rozpoznać polaka w uk, a jak jest się ubranym normalnie to szanse są nikłe bo wygląda się jak anglik

Gość gość
To może załóż dresy lonsdale

Gość gość
Nie cierpie dresiarzy fuj

Gość gość
napisz se na czole "wolny Polak"

Gość gość
A ja znam sporo Polaków i żaden nie nosi dresów... jedynie po domu, np mój chłopak. a tak to czarne dżinsy, spodnie a la dżinsy ... dresy na ulicy ?! :O

Gość gość
nie wiem co wy macie do dresów. przeciez one dobrze sie prezentują na wysportowanych młodych ciałach. są najwygodniejsze na świecie.... więc czemu upychać się codziennie w garnitury dla bandy nieznanych mi ludzi tylko po to, żeby zrobic na nich wrażenie? bo nie wiem czemu taka nagonka na to...

Gość gość
Dokładnie. Dzisiejsze dresy dawaliście sie prezentują nie to co 20 lat temu ortalionową. Dzisiaj chłopak w krótkiej obcialej koszulce, podkredlajacej jego ciało, fajnych dreskach, butach sportowych i czapce na glowie wyglada bardzo męsko. Nie to co lamusy w spodniach rurkach i butach wywiniętych jak krasnale.

Gość gość
Teraz jest Primark na topie. Musisz zmienic styl.

Gość gość
nie chodzi o dresy tylko o to, że to jest jedyny znak rozpoznawczy polaków w uk, a jeśli nie chodzi sie w dresie to wyglada sie jak inni i niewiadomo czy to polak czy nie

Gość gość
@22:08 tylko że wiekszosc tylko mysli że ma wysportowane młode ciało i wciska się w dres. A tak serio to dres to chyba najmniej atrakcyjne znane mi ubranie, ale przyciaga laski niższych lotów wiec jesli w takie celujesz to czemu nie?

Gość gość
Idź do solarium opal się i Cygana udawaj

Gość gość
Ciebie kurfo to nawet angielski żul nie chce rochac. Ciagle tylko na Kafe siedzisz i zanudzasz jak stara rozpierdziocha.

Gość gość
Kto siedzi to siedzi ;)

Gość gość
Ja przynajmniej otwarcie mowię, ze zycie w UK jest do dopy. Ty zachwalasz i chcesz przekonać wszystkich jakie to towarzyskie i ciekawe zycie wiedziesz na Wyspach. Jednak kiedy nie wejdę na to forum to ciagle ciebie szmato tu widzę.

Gość gość
Do kogo ty piszesz? Naprawde myslisz ze tu pisze jedna osoba bo tylko jednej osobie sie tu podoba? Zejdz na ziemie nieudaczniku. To ze tobie jest zle nie znaczy ze wszystkim.

Gość gość
Wam kurfy wszędzie będzie dobrze gdzie możecie sie nażreć i wysrac. Takie kurfiska bez honoru. Takie to tylko wyciągnąć na pole i kula w łeb. Polskojęzyczne s/k/ u/ r/ w/y/s/y/n/y

Gość gość
Wow...naprawde z toba zle.

Gość gość
Co kurfo boisz sie polskiej zemsty. Jeszcze cię sprawiedliwość dopadnie dzifko i na kolanach będziesz błagać Polske o pomoc . Tak jak te polskojęzyczne szmaty z Syrii o samolot od polskiego rzadu błagały. Skurfiale emigracyjne poyeby

Gość gość
No bełkot level 1, a teraz napisz coś po polsku.

Gość gość
Nawet jak jesteś w garniaku to można poznać że jestes Polakiem. Zazwyczaj to jest akcent lub sama twarz.

Gość gość
Was kurfy tez łatwo poznać. Paskudna morda, duże dopska i obwisłe cycki. Jak juz jakaś jes w miarę ładna to krótka kurtka, dżinsy i kozaczki. Wy to sam odpad na tej emigracji. Nie to co Polki w PL.

Gość gość
No racja Polaka można poznać. Jak sie nie trafi to najwyzej Litwin. Nikt w całej Europie nie ma bardziej buraczanych przepitych mordek i łysych łbów jak właśnie oni.

Gość gość
podoba mi sie ostatnia odpowiedz :)

Gość gość
lysego lba tez nie mam ani nie obcinam sie na dresa, mam sredniej dlugosci wlosy

Gość gość
Są wyjątki, ale niezbyt wiele.

Gość gość
no I co zrobic takie zycie, trzeba byc cierpliwym I czekac widocznie samo musi przyjsc kazda potwora ..

Gość gość
21.20 Zamknij sie kafeteryjny trollu!! To znowu Ty fajfusie! Skończ z tym zasranym patriotyzmem i nie pitol o jakiejś polskiej zemście! Tobie w UK sie nie udało,trudno. Ale są i tacy co sie im powodzi,a Ty do nich nie należysz,więc zapieraj doope z kafe i nara! To jak wyzywasz innych świadczy o braku kultury u ciebie wiejski buraku!

Gość gość
Właśnie szmato o to chodzi, ze mi sie udało w jukej. Jednak mam wyyebane bo mieszkam w lepszym kraju

Gość gość
Szmato to sobie do matki mów. W afryce w dziczy chyba mieszkasz,skoro tylko takie słowa znasz. Jak Ci sie udało,to ok. Mi tez sie udało,tu mieszkam,kocham uk,sram na polske i głęboko gdzieś mam te twoje trollowanie w tematach oczerniających uk

Gość gość
Jesteś szmata i to cię kurfo boli. Poza tym Polska sra na ciebie tak samo jak sra na ciebie brudne jukej dzifko