Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznać jakąś polkę skoro nie ubieram się w dresy everlast?

Polecane posty

Gość gość
Jakby ci sie udalo to bys nie byl taki zgorzkniały.

Gość gość
Nie,nie jestem szmatą. Owszem,moze i polska sra na mnie,mam to gdzieś,bo ja sram na pl akurat. A UK całuje w pysia,bo mi grube benefity płaci. A jak przestanie płacić,to mam to gdzieś,bo sporo kasy uzbierałam będąc w Uk,a w Polsce mam dom po dziadkach,także mam luz

Gość gość
Super ze zaprezentowałeś swoj profil psychologiczny. Moja obecność tutaj to niezłe doświadczenie socjologiczne. Wiedziałem, ze emigranci to debile, pozbawieni jakichkolwiek wartości. Jednak nie myślałem, ze jesteście az takimi debilami. Dobrze, ze juz opuszczam ten grajdoł zwany jukej.

Gość gość
beneficiara chwalisz sie czy zalisz? WSTYD mi za takie pustaki jak ty

Gość gość
jak to nie jestes szmata i darmozjadem a rece to do d/upy przyrosly ze samamu ciezko zarobic pieniazki na chleb? darmozjad

Gość gość
00.26 Mów co chcesz. Po co mam pracować skoro moge dostać za darmo? Tak,ręce mi do doopy przyrosły. Co,boli Cie,że naginasz za minimum w fabryczce,a ja robie co mi sie podoba za państwowe pieniążki

Gość gość
Z jakiej okazji dostajesz te benefity? Z okazji dzieci? A jak podrosną to zostaniesz z niczym i dziurą w CV.

Gość gość
Chyba że liczy na to ze bachory ją beda utrzymywać. Nie ma to jak zwalac sie na glowe państwu a potem wlasnym dzieciom. Być pasozytem a na fb miec napis "szlachta nie pracuje". ;)

Gość gość
hahaha dokładnie! :D:D jak już widzę u kogoś na FB "szlachta nie pracuje" to już wiem że to jakaś patologia :D

Gość gość
Nad tym beneficiary sie nie zastanawiaja (nie oczekujmy od nich używania mózgu). Co będzie jak dzieci dorosną i kaska sie skonczy, co jak partnerowi sie cos stanie i nie bedzie was utrzymywał? Co jak zmienia sie przepisy. Wolę moją stałą i ciekawą pracę i niezależność niz niepewność za grosze.

Gość gość
Haha Żadne 'bachorki' mnie nie utrzymują,nie mam dzieci. Jak sie umie pozałatwiać,to sie ma benefity. A nawet jak mi je odbiorą,to płakać nie będe. Wróce sobie do Pl,zadowolona :-D

Gość gość
Zadowolona z czego dokladnie? Wrócisz z dziurą w CV, gratulacje ;) wrocisz do Polski z ktorej wyjechalas z powodu biedy.

Gość gość
Wyjechałam z powodu biedy,ale odłożyłam sporo kasy z benefitów i mam dom po dziadkach. A o dziure w cv nie musze się martwic,bo u taty w firmie zawsze się cos znajdzie gdybym nie mogła znaleźć pracy w pl