Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest słaby w łóżku...nie zaspokaja mnie

Polecane posty

Gość gość

chciałabym, by czasem wziął mnie brutalnie bez pytania, ostro, mocno, kilka razy... On tak nie potrafi :( w ogole to rzadko mam orgazm :( on mysli, ze mnie wylize, bedzie piescil i calowal i juz jestem w raju :O

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym. Tyłek potrafisz wypiać a nie potrafisz rozmawiać?

Gość gość
nie wymyślaj problemów ciesz się że ma wacka tyle ci starczy

Gość gość R
to powiedz mu o tym, od czego masz język ,a kurde skąd ma wiedzieć, co to jasnowidz?

Gość gość
A ty zaspokajasz jego? Bo to ze facet ma wytrysk, to jeszcze nie dowód że jest zadowolony. Kuźwa kobiety są dziś pier.... i myślą że druga strona to jasnowidz, który się wszystkiego domyśli.

Gość gość
powiedz mu ze kochasz i zeby sie ozenil a potem znajdz sobie przystojnego kochanka co Cie zaspokoi

Gość gość
mój jest dobry a martwi sie ze nie wystarczajaco robi jak twoj i jestem zadowolona ale on uwaza ze udaje ze mi sie podoba faceci maja z deklem

Gość gość
Oferma zawsze będzie ofermą :-(

Gość gość
Jaka kochanka, taki kochanek... jakoś inni nie mają z tym problemów, ale jak autorka leży jak kłoda, zamiast naprowadzić go na to czego pragnie, to o czym tu gadać, marna jest i tyle.

Gość gość
autorka nudzi sie przy sobocie i wymysla do garow!

Gość gość R
koleżanko z 13;42 jeżysz jak koda widocznie jeszcze nie byłas ropalona porządnie, nie wiesz co to dobry sex ,i facet ma problem

Gość gość R
a zreszta autorka sie nudzi ,niech podrapie sie po cipuni ,i do garów

Gość gość
Temat wymaga glebszej analizy. ;-)

Gość gość
co jej da rozmowa skoro facet to ciapa ? Myslicie, ze taka mimoza zamieni się w jurnego ogiera ? Hahaha tu rozmowy nie pomogą, mozesz sprobowac ale lepiej poszukaj faceta, ktory doprowadzi cie do szaleństwa

Gość gość
Nazywasz go ciapą i obrażasz bo nie robi tego? chciałabym, by czasem wziął mnie brutalnie bez pytania, ostro, mocno, kilka razy... On tak nie potraf x Idiotka

Gość gość
Udajesz niewinna cnotke to sie delikatnie zabiera.

Gość gość
co jej da rozmowa skoro facet to ciapa ? x Jak baba leży jak wór z ziemniakami, to facetowi przechodzi ochota na ostrzejsze zabawy, odwala swoje, a fantazje realizuje u innej :)

Gość gość
Jak baba leży jak wór z ziemniakami, to facetowi przechodzi ochota na ostrzejsze zabawy, odwala swoje, a fantazje realizuje u innej usmiech.gif x nic dodać, nic ująć

Gość gość
zmien faceta. ten jest c***a

Gość A teraz prawda objawiona
Mój mąż myśli, że nie zaspokaja mnie. Nie jestem w stanie go przekonać, żeby gdyby nie był wystarczająco dobry (nie mam orgazmów, ale kocham sam akt seksualny) to nie sypiałabym z nim, tylko by mnie głowa wciąż bolała. Menszcyźni czesto wyolbrzymiaja. Jako żona od 7 lat powiem, że nam kobietom wystarczy bliskość i czułośc podczas zbliżenia z męźczyzną którego pożądamy a fajerwerki i orgazm to miły dodatek i fajnie by było, ale jak nie ma to tez jest spoko i nie ma co dramatyzowac.

Gość inny545445
jakie wy głupie jesteście... nie mona wychować ogiera? lol MOŻNA. można, tylko mu powiedz, co byś chciała i jak lubisz, a te głupie gówniary, co tu piszą, to niech sobie idą po badboyów na disco, co miesiąc niech sobie innego wezmą, to będą zadowolone. ale normalnego faceta tak nie znajdą/. weźcie się nauczcie związki budować, głupie baby... zamiast na kafe, to w realu mu powiedz, tchórzliwa autorko. co za tchórze, najpierw idą na kafe, poczytają sobie głupot, potem im się we łbach miesza, a na koneic i ta nic z tym nie zrobią. tchórzem jesteś, autorko. serio. w oczy się takie rzeczy mówi, normalnie, nawet z uśmiechem, czy podczas pogawędki. ja pierdolę, to twój facet, znasz go, ufasz i mu kochasz, czy nie? umiesz normalnie i swobodnie rozmawiać o swoim związku, nie masz lęków, kompleksów i innych zaburzeń współczesnych idiotek? to marsz do swojego faceta, a nie mu tutaj dupę obrabiasz.

Gość gość
poszukaj kochanka, kiedy mąż zorientuje się, że tobie ,,wystarcza,, zacznie się zastanawiać, co począć, by to naprawdę udowodnić

Gość gość
Zakup może feromony albo jakieś inne zabawki z sex shopu ;) To serio pomaga, trzeba porozmawiać o swoich pragnieniach i zacząć działać. My mielismy bardzo podobny problem, a teraz jest ekstra ;) Przejrzyj sobie ofertę sklepu Pokój Rozkoszy znajdź coś fajnego, zapytaj partnera co sądzi i tyle ;) Nie wiem jak można nie czerpać przyjemności z seksu...

Gość gość
Ja uważam że wiele zależy od kobiety... mi najlepiej w łóżku było z rozwódką bo wiedziała czego chce na początku mną kierowała potem już nie musiała i co? od pierwszego razu mieliśmy orgazm potem zawsze robiłem tak żeby ona doszła i nie udawała tego jestem pewien bo ta znajomość opierała się tylko na seksie.

Gość gość
Co do feromonów - świetny pomysł. Polecam tutaj: feromony.pl/pp/jkkjnewr21 Jest gwarancja na 365 dni, można oddać nawet pusty flakonik a i tak zwracają kasę.