Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

troche_winna

Dziś spedzam wieczor i noc z psiapsi

Polecane posty

Gość gość
To po co idziesz? I nie wiesz co bedziesz robic a to twoja psiapsi? Nie wierze :) Ja dzisiaj ide z benem na piwo i sie boje ze nie bedziemy mieli o czym gadac, bo od listopada gadamy na fb i nie wiem :D

Gość gość
ja jak bylem mlody podstawowka gimnazjum przedszkole i jezdzilem do kuzyna spac, to zawsze bylo co do roboty :D Pamietam mial w pokoju tv i pierwszy raz widzialem austin powers i zloty czlonek w nocy lecial a my nie spalismy :D:D epickie chwile... Albo mielismy 4 lata i nasze mamy poszly na impreze, do nas przyszla niania i mateusz mial taka spiewajaca malpe i jak nas niania kladla spac, to my ta malpe wystawialismy przed schody i ta musiala ciagle na gore chodzic i nas uciszac :D O boze...

Ide bo obiecałam, robie się ostatnio aspołeczna. :D Tematy rozpoczynaja sie na plotkach i jej chlopaku, koncza oczywiscie sie tak samo. Mecze sie, ale musze gdzies wyjsc 🖐️

Gość gość
Ja wlasnie wiecej siedze w internecie niz w realu, nie mam z kim gdzie wyjsc i w ogole. W collegu pewno to sie zmieni, poznam ludzi i w ogole :)

Gość gość
w sumie dzisiaj mam probe i ide na piwo takze spoko :)

Kiedys to non stop robilam nocki z psiapsi. Zero nudy, chipsy, pepsi, ogladanie filmow pozno w nocy :P A teraz sztywno, nudno i tylko mysle "Kurwa, co ja tu robie". :O

Gość gość
Moze wydoroslalas i powinnas sobie znalezc inna psiapsi :P Slodko to brzmi - psiapsi :D:D

Haha nio :P Lubie ją, ale przytlaczajaca jest a ja chyba dla Niej nudna. No kurcze staram sie, ale nie smiesza mnie juz takie p*****ly. Dlatego zawsze bralam alkohol :D

Gość gość
Mojej internetowej psiapsi nie ma na gg :(

Gość gość
My pisalismy maile, najpierw na kafe, potem przeszlismy na maila, bo prywatne rzeczy mi chciala pisac, i pod koniec na gg :D Moze na skype jeszcze pogadamy, ale na razie u rodzicow jest, jak bedzie u siebie to pewno tak, ale nie wiem :)

Gość gość
Moze sie z nia spotkam jak do polski przyjade :D. Mam jej tylko powiedziec, jak bede chcial przyjechac xD

Gość gość
Dobrze mi sie z nia rozmawia :). Ale przesylala mi swoje fotki, i moim idealem z wygladu nie jest :P.

Gość gość
No chcialbym miec laske, ktora bedzie dla mnie piekna... Adekwatnie do mojego wygladu, bo ja tez jestem piekny :) ale nie wiem :D

Gość gość
Nie mam chyba zadnego wybranego typu urody. Po prostu jak spojrze na kobiete, to mam sie nia zachwycac :P Albo jednak zeby wygladala tak, ze tez mnie do niej cos ciagnie. A przez internet sie spotyka ludzi, ktorzy nie wiadomo jak wygladaja, gadasz z kims takim, potem ci wysyla fotki i jednak w glowie, ze wolalbys z kims ladniejszym sie spotkac... Tak ja mam :) Jak bysmy sie mieli spotkac i tylko gadac, to spoko, ale jakby weszlo calowanie, przytulanie, dotykanie i inne (Nie mowie o seksie), to nie wiem :)