Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćktorymamarzenia

moja marzenie fantazja sph

Polecane posty

Gość gośćktorymamarzenia

Zastanawiam się, czy jest to możliwe do zrealizowania, otóż mam dwie fantazje: Jest to związane z faktem, że mam małego penisa i podnieca mnie jak dziewczyny wyśmiewają małe penisy, ale sam jeszcze wybranki do tego nie znalazłem :P 1. Nie zakładać majtek, założyć spodnie i wyjść na miasto, a jak będzie jakaś grupka młodych, ładnych dziewcząt to rozpiąć rozporek, tak, żeby mój mały pitol był widoczny i żeby mogły się pośmiać, a ja oblać wstydem. 2. Zrobić podobnie, ale w saunie być nago z małym pitolem, żeby dziewczyny mogły się pośmiać (minusem jest, że nie wiem kto wejdzie do sauny). 3. Jechać gdzieś na szosę i tam zapłacić prostytutce za masaż stóp, śmianie się z małego pitola, lizanie ci*ki, lizanie stópek, butów, kopanie w jaja. Nie wiem czy uda mi się coś zrealizować, ale to moje marzenia i postaram się choć jedno zrealizować najpewniej 1 lub 3 :)

Gość kinley
;) hehe ale sie elegancko przejedziesz ;) Milego startu swej drogi przez lipe... a co do pomyslow 1. Ekshibicjonista to nie sph a zwykly zbok 2. Polecam ;) 3. Kurwa prawie zyglem!!!! Jebniety jestes? chcesz miec trypla na mordzie, co ty normalnych kolezanek nie masz? Podejdz do tej ktora cie nie lubi, wyciagnij ajke i powiedz tu mnie pocaluj szmato ;) Efekt gwarantowany... tylko pamietaj maly downe, kiedy przestanie ci sie zabawa podobac nikogo obchodzic nie bedzie!

Gość gość
Polecam trojeczke, lizanie cipki może Ci się spodoba

Gość gość
Chodź mała beznadziejna miękka fajko to ci wygarnę co myślę o twoim mikrusim interesiku

Gość gość
ciekawe ile weźmie taka prostytutka...

Gość gość
Gość 18:53 jak mi wygarniesz? Kiedy?

Ale ty ziomek jestes odpalony ;> A te go k***y nakrecaja ;)) na brudne ruskie strazniczki lasu... hehe to ja juz bym wolal isc do j******o mam talent! Fakt, w tym przypadku napewno szybciutko nauczy, a raczej zostanie nauczony ;) biegle wladac jezykiem... ale k***a to jest misja na cale zycie! A jak zaczniesz od takiego obrzydliwca ;| BLE... KURNA MIEJ ODROBINE LITOSCI! NAPRAWDE ZARAZ P*****LNE PAWIA ZE NAWET CIEBIE NETEM OBRZYGAM

Gość gość
Jest mnóstwo sposobów by ci pojechać po malutkim flaczku . W końcu żyjemy w dobie internetu, telefonów a i km to żadna przeszkoda jeśli się chce. Ważne by były chęci. Po coś takiego nie trzeba chodzić na prostytutki i nie może być wymuszone. Jeśli płynie to samo z siebie to potrafi dać niesamowite efekty ;)

Gość gość
Niestety na tej stronie nikt na takie coś nie jest chętny. Innych stron nie znam. To właśnie dodatkowe upokorzenie, że wszyscy wchodzą w prostytutkę, a ja będę jej lizał c i p k e. Punkt 1 jest dla mnie całkiem realny, ale na razie nie mam do tego głowy. Punkt 2 ma taką, wadę, że jak wejdzie jakiś koleś, albo ktoś to będę zażenowanym, a nie podniecony...

Ale Ty jestes as ;) dziada na saunie zobazysz to umrzesz, a szlampe bez k***a lazienki!!! po 50 desperatach bedziesz spijal!?!? To debilu zazenowany nie bedziesz... Ty wez z barana w sciane lepiej wyjeb, bo wstyd przynosisz ;D masz tu strone od starszego brata i dzialaj ;) http://smallest-dick-on-earth.com/?p=2041

Gość gość
Mam 11.cm, nie 5...

Gość gość
mówi się, że "mały, ale wariat" :p Fajne fantazje, z sauną również polecam : ))) 3 mi się podoba, lubię takie klimaty, ale dlaczego akurat prostytutka? serio? p.s jestem Ona :) Powodzenia w realizacji fantazji, zawsze warto je spełniać :*

Rece opadaja... Najwyrazniej nie tylko palke masz mala ;) Dam ci dobra rade i potraktuj ja powazne! Jak sie nie za duzo ma w majtach to trzeba ciagle starac sie rozwijac swoje umiejetnosci, wiedze, oczywiscie jezyki hehe i nie mowie tylko o lizaniu kobiet ale k***a o np. angielski ;D wiedzial bys wtedy, ze na stronie ktora ci podalem uzywaja CALI A NIE CENTYMETROW ;) Wiec chlopczyku, nie masz 5 tylko 4 inches czyli nalezysz do "klubu najmniejszych siurow swiata" wiec strona jest wlasnie dla ciebie! Robaczku ;D hehe a potem do lekcji bo cale zycie bedziesz frajer bez fiuta to jeszcze glupi... a tego swiat juz nie zniesie

Oo widzisz panna tez odradza ci pomysl ssac, ssaka lesnego! A jak chcesz fajna akcje na saune to wez recznik i kapielowki na d***e i wbijaj kolo babek z obslugi ;> hehe

Gość gość
Mój drogi jak juz to nie 4 tylko 4,3 inches, czyli bronze mamber, a tam napisali, ze to avarange, czyli wystarczający penis :) Jakies rady odnośnie sauny?

Gość gość
Nie

Gość gość
O k***a ale przypal