Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj był u mnie ksiądz po kolędzie i doznałam SZOKU

Polecane posty

Gość gość

Jestem u rodziców. Na codzien nie mieszkam z nimi, bo wyjechałam na studia do innego miasta. Nie chodze do kościoła, ale moi rodzice są religijni i nie chcieli słyszeć żebym zamknęła się w swoim pokoju na czas wizyty księdza i musiałam z nimi tam siedzieć :O ksiądz na wstępie spytał mnie czym się zajmuje, a ja na to że konczę studia za rok. A on na to: to pewnie też ślub za rok? :O ja na to, że do ślubu mi się nie spieszy. A on że musze wyjśc za mąż, że jak inaczej że co to za życie bez męza. Ja, że nie mówię że nigdy nie wyjdę za mąż tylko że nie wyjdę teraz, nie jestem narazie zainteresowana zamążpójściem bo jestem na to za młoda. On, ze rodzice chcą wnuki i jak to w ogóle tam można żyć w pojedynkę. I czemu nie chcę wrócić po studiach do rodziców i takie tam jeszcze inne pierdoły. Bylam po prostu w szoku, jak obcy dla mnie czlowiek mógl się tak wtrącać w moje zycie i tak wścibsko mnie wypytywać o moje życie i jeszcze narzucac mi swoje zdanie. Po tej akcji już nigdy w żcyiu nie przekroczę progu kościoła. Nawet moi rodzice, chociaż religijni, byli zdania ze przesadził. Masakra, po prsotu bardziej się mnie już chyba nie dało zniechęcić do kleru.

Gość gość
A co ma kościól do księdza, albo wiara? Kościół to światynia, a ksiądz to człowiek

Gość JasnowidzXXL
Trzeba było księdza zniechęcić jednym zdaniem: "nie życzę sobie rozmowy o moim życiu prywatnym"

Gość gość
Jak w ogóle można być tak niewychowanym? :O już abstrahując od tego, że to ksiądz. Jak mozna być tak wścibskim i niewychowanym człowiekiem? :O

Gość gość
jest wscibski bo katolicy czyli m.in. twoi rodzice im na to pozwalaja

Gość gość
Bo te pasożyty wpieprzają się w każdą dziedzinę i myślą , że są najważniejsi...

Gość gość
A co było takiego strasznego w tym co mówił ksiądz ?