Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasteczkowy

Ile razy w miesiącu seks?

Polecane posty

Gość gość
A bierze Twoja partnerka antykoncepcje? Ja biorac tabletki anty przez rok kompletnie nie mialam ochoty-nie i juz. Nawet sama nie umialam odpowiedziec na pytanie co jest tym zniecheceniem. Pozniej przestalam ale tez jakos nie wrocilo. Po jakims czasie dopiero ale z innym partnerem-przyczyna rozstania byl wlssnie seks a raczej brak z mojej strony. Trafil sie inny i nagle zaczelam cala byc podniecona ta gra wstepna jaka orzeprowadzal ale nigdy do pelnego seksu nie doszlo ze az sama sie na niego rzucilam.

Gość gość
Jestem z moim mężczyzną prawie 7 lat i muszę przyznać, że z czasem mam na niego coraz większą ochotę. Kochamy się niemal codziennie, choćby szybki numerek po przebudzeniu, w weekendy (jeśli partner jest w domu), kiedy mamy więcej czasu i jesteśmy wypoczęci, seks jest kilka razy dziennie. Może to kwestia dopasowania, bo z nikim innym nie miałam aż takich potrzeb

Gość gość
A jak jest u Was...?

Gość gość
Niekiedy zaczynamy przed pracą rzerywamy z braku czasu i kończymy wieczorem w ciągu dnia pikantne sms

@Ciasteczkowy No niestety mam dla ciebie zla wiadomosc jesli twoja kobieta nie jest chora, emocjonalnie sie tez od siebie nie odaliliscie to trafila ci sie kobieta o bardzo niskim stalym maksymalnym Libido. Libido- poped seksualny mierzony iloscia orgazmow na jeden cykl owulacyjny kobiety (zazwyczaj 28 dni) tak zebys ani Ty ani ona nie pragneli juz ani jednego wiecej. Zakresy Stalego Maksymalnego Libido =SML - wszystkie sa w normie tylko norma jest bardzo szeroka 1. Niskie od 1 do 11 2. Srednie od 12 do 23 3. Wysokie 24 i wiecej Fizjologia zmian Libido w zwiazkach opartych na Milosci jest taka ze w pierwszym okresie maksymalnie do 2 lat libido kobiety wzrasta nawet kilkukrotnie w stosunku do jej SML. I to jest z tego co piszesz wasz przypadek i nic juz nie zmienisz ona po prostu taka jest nie bedzie miala potrzeby wiekszej ilosci orgazmow te 2 na miesiac jesli w pelni wykorzystuje SML to jest wlasnie jej SML i zebys byl najlepszy kochankiem swiata nic wiecej z niej nie wycisniesz to nie jest Twoja wina. Nawet jak nie zawsze trafiasz w jej nastroj i cos wam umyka i nie wykorzystuje w pelni SML to nie sadze zeby bylo wyzsze niz 4. Masz 2 drogi albo sie rozstac w zgodzie tym bardziej jak nie macie dzieciakow albo postawic sprawe jasno ze rozumiesz ze ma nizsze libodo i nie oczekujesz od niej wiekszej ilosci orgazmow z jej strony ale oczekujesz ze pelni zaspokoi Twoje potrzeby i to naprawde zadnych zgnilych kompromisow zawsze jak masz ochote na orgazm ma ci go dac. W praktyce to wyglada tak ze delikatna gra wstepna ale nie staraj sie doprowadzic ja do orgazmu bo to nie oto chodzi ma sie tylko dobrze nawilzyc jak to nie pomaga dobry zel na bazie silikonu polecam unimila naprade swietny i normalny stosunek be zadnych wygibasow rzniesz sobie ja w swoim ulubionym tempie nie oczekujac orgazmu z jej strony skup sie na swojej przyjemnosci a ona ma sie cieszyc ze dala orgazm ukochanemu mezczyznie. Pojej jednym pelnym cyklu owulacyjnym bedziesz mial odpowiedz jakie jest Twoje libido iw tedy dobrze sie zastanow czy takie zycie ci odpowiada bo sie juz nie zmieni tak juz bedzie. Do 4o jej libido moze wzrosnac o 50% ale to wszystko wiec jak teraz jest 2 bedziedzie 3 jesli nie zawsze traficie z nastrojem czasami siepoklocicie jak ona ma ochote inie wykorzystuje w pelni swojego libodo i ma np 4 to bedzie 6 kolo 40 roku zycia lae to wszystko na co mozesz liczyc, Jak wogole odmowi udzialu wtakim rozwiazaniu jak proonuje to rozstan sie znai natychmiast bo i ta sie rozlecicie za jakis czas. Po prostu jak masz libido ni 16 to nie dasz rady za jakis czas zaczniesz ja zdradzac apozniej z ktoras z kolei kochanka pojawi sie milosc i odejdziesz. To nie jest wina zadnego z was po prostu takie macie libida sa one wrodzone i nic sie nie da z tym zrobic Musisz tez zawsze znac jej dzien cyklu oweulacyjnegop ia nbasolutnie zadnych tabletek antykoncepcyjnych bii e dosc ze ma niskie to tabletki jeszcze je obnizaja Polecam ten artykul zebys zrozumial ze kobieca seksualnosc jest zupelnie inna niz meska. Mezczyzni maja sttala ochote na seks codzienie ranow yrzut testosteronu i wlasciwie caly rok tak samo chyba ze jestesmy chorzy czy przepracowani lub generalnie okresowo niezdrowy tryb zycia. Kobieta ma bardzo zroznicowana ochote na seks w zaleznosci od dnia cyklu musisz tego pilnowac jak jest korzystna faza korzystaj ile wlezie badz zdecydowany. Wiekszosc kobiet uwielbia jak mezczyzna bierze je ostro bez pytania o zgode:) Pytanie czy masz ochote na seks zabija w nich cale podniecenie:) http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/jak-zmienia-sie-libido-kobiet-w-zaleznosci-od-dnia-cyklu-miesiaczkoweg_34666.html xxx

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc kup jej prezenty 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44