Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 20latka która miała 5 facetów jest łatwa?

Polecane posty

Gość gość

jw.

Gość gość
Jak dla mnie to już przechodzona zużyta szmata, z którą coś jest nie tak, bo skoro z pięcioma facetami już jej nie wypaliło to znaczy, że jest albo puszczalska i ciągle wymienia na lepszych, albo ma absurdalne wymagania, albo przyciągają ją tylko bad boye, którzy robią ją w chooya. Patologia.

Gość Palikotka w Papilotach
sciskajac w reku kamien zielony patrze jak wszystko zostaje w doopie :classic_cool:

Gość gość
to ja założyłam temat.nie piszę o sobie tylko o koleżance. też tak o niej myślę...niestety

Gość gość
Tak

Gość gość
upiorne czy koles ktory bzyknal piec doop jest latwy? czy tylko meski? :P, :P, :P

Gość gość
Ale zaraz, miała pięciu facetów w łóżku czy była w pięciu związkach bez łóżka?

Gość prawictwo pospolite 133
Nie wiem czy łatwa , niektóre kobiety muszą się dowartosciować w taki sposób .. Uwazam ze ona nie robia tego dla seksu , tylko w ten sposób czują sie atrakcyjniejsze .

Gość prawictwo pospolite 133
im z więcej facetów je przelciało tym bardziej potrzebne i atrakcyjne się czują .. To nie jest nimfomania tylko potrzeba podbudowania niskiego poczucia własnej wartości .

Gość gość
to ja założyłam temat.nie piszę o sobie tylko o koleżance. też tak o niej myślę...niestety polecam mniej myśleć, zająć się swoją d.... a nie cudzą i unikać łatwych osądów, bo to zawsze świadczy o pewnym prymitywizmie. No i nie nosić plot bo to słabe.

nie zmienia to faktu ze latwiej i szybciej zaciagnac ja do lozka...dowartosciowanie sie to juz inna bajka

Gość gość
upiorne czy koles ktory bzyknal piec doop jest latwy? czy tylko meski? jezyk.gif , jezyk.gif , jezyk.gif xxx Meski ? Serio ? To tylko frajer , który wsadza gdzie popadnie, bez zadnych wymagan.. Ot dziura to dziura, niekoniecznie kobieca :P

Gość gość
Bzdury. Wy głupi facec***ewnie nie wiecie że dla kobiety może to być tak samo przyjemne jak dla was. Ale skąd możecie to wiedzieć jesteście prawikami abo macid pałki 10cm i nie wiecie jak zadowolic kobietę. Po prostu lubi się zabawić i tyle.

Gość gość
Tak jak facet ma ochotę przelecieć jakąś kobietę, tak i kobieta czasem ma ochotę na seks bez zobowiązań. I ma odpuszczać sobie, nie pozwalać na przyjemność, bo opinia publiczna ją zwyzywa? Przykre. I rzekła to kobieta, która bez zakochania nawet nie pocałuje. Zwyczajnie, każdy ma prawo do własnych przyjemności i puki nie krzywdzi tym innych (np nie zdradza, nie wchodzi w czyjeś związki), to może sypiać z kim chce i ma ochotę. Byleby też był to jej wybór, jej chęć a nie tylko brak sprzeciwu.

Gość gość
I rzekła to kobieta, która bez zakochania nawet nie pocałuje. Zwyczajnie, każdy ma prawo do własnych przyjemności i puki nie krzywdzi tym innych (np nie zdradza, nie wchodzi w czyjeś związki), to może sypiać z kim chce i ma ochotę. Byleby też był to jej wybór popieram w 100%, a mam 42 lata i dwóch facetów na koncie- z jednym byłam 5 lat, a drugi od 15 lat jest moim mężem.